Munich: Godmorgen fra BOLD Hotel!

BOLD hotel i München

// Reklameindlæg – I samarbejde med BOLD Hotels //

Både Hanna og jeg vågnede megatidligt, så klokken var kun lige blevet 7, da vi var klar til at kaste os over hotellets morgenmadsbuffet. Efter Zürich har jeg fået smag for Bircher-muesli, så da jeg så at det fandtes på buffeten, spiste jeg ikke andet.

Der var forskellige toppings i form af chiafrø, kakaonibs og spirulinapulver man kunne drysse ovenpå, for at gøre det hele endnu sundere.  Buffeten er måske ikke den største eller bedste derude, men der var de mest basale ting og mere til, så for 9,50 EUR er det en forholdsvis billig måde at sikre sig en god start på dagen.

Da jeg havde forsynet mig fra buffeten gik jeg ud til den lille terrasse. Jeg slog mig ned ved det bord, som Hanna allerede havde stillet sin fyldte tallerken ved, inden hun gik ind for at hente kaffe. Eller det var i hvert fald hvad jeg troede, så jeg begyndte at rokere om på tallerkener og kopper for at tage nogle billeder til instagram.

Dog viste det sig, at jeg i stedet havde sat mig ved et bord, der tilhørte et tysk par. Da de kom tilbage med deres kaffe spurgte manden lige så forsigtigt, om han mon måtte tage sin juice og sin tallerken med mad med sig til det andet bord, hvor de havde slået sig ned, efter at de havde set, at jeg havde belejret deres første bord. Pinligt oder was?!? Jeg undskyldte mange gange, og skyndte mig at flytte hen til vores rigtige bord, hvor Hanna var færdig af grin.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop