Bold Hotel München Giesing – München med stil

BOLD Hotel i München

// Reklame-indlæg – I samarbejde med BOLD Hotels //

Sidste weekend var Hanna og jeg i München, hvor vi boede på BOLD Hotel München Giesing. Selvom hotellet primært henvender sig til rejsende, der gerne vil bo billigt, så var det virkelig lækkert indrettet. Jeg gad godt vide, hvem de har hyret til at designe værelserne, for den person må helt sikkert gerne komme forbi Dubai og give vores lejlighed en make-over.

På deres hjemmeside hævder BOLD at være a little bit New York, a little bit Berlin, but still Munich men jeg synes også at hotellet virkede meget skandinavisk. I ved, sådan uden alt for meget tingeltangel eller form uden funktion, men med luftige, lyse lokaler og farver, som ikke skar i øjnene. Faktisk var vores værelse så stort, at det mere føltes som en lejlighed. Vi havde også vores egen lille rooftop-terrasse, så vi kunne sidde i eftermiddagssolen og nyde hver vores iskolde tyske øl.

Derfor kunne jeg rigtig godt lide BOLD Hotel München Giesing

Med mindre jeg er på daseferie, så bruger jeg sjældent særlig meget tid på selve hotellet. Er der en ren seng, en bruser med ordentligt vandtryk og hurtigt wi-fi, så er jeg sådan set tilfreds. Er der trægulv, Nespresso-maskine og mørklægningsgardiner, som der var på vores værelse på BOLD, så falder jeg helt i svime, for det er sjældent, at man finder den slags luksus på hoteller i samme prisklasse som BOLD.

Receptionen fungerer også som bar og café, og i et hjørne af lobbyen fandt vi et bordfodboldbord. I det hele taget indbød lobbyområdet til at man opholdt sig der, og det virkede helt sikkert lokkende at slå sig ned i en af de behagelige stole og bladre i et af de lækre designmagasiner, som hang på væggen.

Hvem skal bo på BOLD Hotel München Giesing?

Mange af de andre gæster på hotellet virkede til at være på roadtrip, og for den slags rejsende er BOLD Hotel München Giesing uden tvivl perfekt, da der er parkering i kælderen, og man kan køre på udflugter i området om dagen. Har man ikke adgang til bil, så er hotellets placering dog en smule langt fra centrum, og nabolaget er ikke det mest charmerende.

Altstad er 4km væk hvilket er lidt for langt til at man orker at gå. Dog kan man leje cykler på hotellet til 15EUR/dag, hvilket gør det lettere at komme omkring. Giesing S-Bahn/U-Bahn station er ca. 10 minutters gang fra hotellet, og herfra kan man tage toget ind til byen. Alt i alt skal man regne med at det i gennemsnit tager omkring en halv time at komme til centrum fra hotellet inklusive gåtur til stationen samt ventetid på toget. Det fungerede udmærket for os, og er man kun af sted nogle dage, så er BOLD Hotel München Giesing et fint sted at bo. Er man af sted i en længere periode uden bil, og har man tænkt sig primært at bevæge sig rundt i den gamle bydel og de mere centrale dele af München, så er BOLD München Giesing’s søsterhotel BOLD Hotel München Zentrum nok et mere oplagt valg.

> Besøg BOLD Hotels website

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop