Midori Sushi – Tokyo Restauranter

Midori sushi i Tokyo

Midori Sushi er et af de steder, jeg altid besøger, når jeg har lyst til billig sushi af god kvalitet i Tokyo. Kæden har flere restauranter fordelt over byen, men de mest populære er den in Ginza og den i Shibuya, som jeg omtaler her.

En frokostmenu koster omkring 2000JPY og inkluderer turistfavoritter som laks og tun, men også mere eksotiske hapsere som søpindsvin og babyål finder vej til menukortet, så husk at læs menuen ordentligt, hvis du vil undgå ubehagelige overraskelser. Man kan også bestille sushi a la carte, men det er noget dyrere end at bestille en menu. Fisken er så frisk at man næsten kan ane at den spræller, og det meste smager fantastisk. Når jeg spiser sushi, plejer jeg at bestille fatty tuna (o-toro)m som er en fed, lækker udskæring, der smelter på tungen og den fatty tuna de serverer på Midori er ganske glimrende.

Midori Sushi er ekstremt populær og hvis du vil undgå at vente for længe på at få et bord, kan jeg anbefale at du allerede møder op senest en halv time inden restauranten åbner. Gå hen til automaten med nummerlapper og træk et nummer. Du kan vælge hvor mange, du vil bestille bord til samt om du er ok med at dele bord med andre, og nummerlappen fungerer som din plads i køen, så det gælder om at holde øjne og ører åbne, når restauranten først begynder at kalde folk ind, så du ikke går glip af dit bord. Restauranten har plads til cirka 60 personer, så selvom det kan virke ret overvældende med alle mennesker udenfor, er ventetiden sjældent så slemt, som man kunne frygte.

• Midori Sushi er populær blandt turister, og der er engelske menukort med masser af billeder.

• Midori sushi ligger på 4. Sal for enden af den korridor, som fører fra East Mall mod West Mall i Shibuya Mark City

• Der henstilles til at man ikke danner kø udenfor restauranten. Efter at have trukket sit nummer, skal man vente i venteområdet langs væggen af den korridor Midori Sushi ligger i.

Midori Sushi, Dogenzaka 1-12-3 Mark City East 4F, Shibuya, Tokyo, Tel: 03-5458-0002, Adress in Japanese: 梅丘寿司の美登利, 東京都渋谷区道玄坂1-12-3 マークシティイースト4F
>Besøg Midori Sushi’s website

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.