Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Madrid: Aftensmad på Taberna La Carmencita

Taberna La Carmencita, Madrid

Da Mende vågnede mødtes vi til aftensmad på Taberna La Carmencita. Som I nok kan huske, spiste jeg også morgenmad på Taberna la Carmencita, og det var så godt, at jeg ville vise Mende stedet.

Til forret fik vi andeleverpaté (på husets regning) samt friteret blæksprutte, kødboller og ensaladilla rusa, som på Taberna la Carmencita gik under navnet Ensalada Imperial.

Som navnet kunne antyde (hvis man altså kan spansk), så er ensaladilla rusa faktisk en russisk ret, men i over 100 år har det været en integreret og elsket del af det spanske køkken. De sædvanlige ingredienser inkluderer kartofler, tun, mayonnaise og æg, men i nogle opskrifter tilsættes derudover grønne ærter og kogte gulerødder. Helt sikkert en af mine yndlingstapas.

Friteret blæksprutte er altid et sikkert kort, og vores portion ankom til bordet rygende varm og perfekt til et glas kold øl. Vores kødboller var jeg derimod ikke så begejstret for, men alt i alt var det dog et rigtig godt måltid.

På en eller anden måde lykkedes det os at overbevise hinanden om, at vi da skulle have dessert, på trods af, at vi egentlig var mætte. Vi endte derfor med også at bestille et stykke chokoladekage, som viste sig at smage langt bedre, end man umiddelbart ville forvente at sådan noget ville gære på en tapasrestaurant. Lækkert!

Min blog om Madrid


Taberna La Carmencita, Calle de la Libertad, 16, 28004 Madrid


Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje