Kenya: En dag i Nairobi

Der er masser af små boder ved vejen op til busstationen overfor hotellet. Her kan man købe frugt og tøj, og der er også nogle skure, hvoraf visse viste sig at indeholde restauranter og slagterbutikker.

Maden så fristende ud, men al røgen og støvet fra busstationen ødelagde appetitten, så jeg endte med at tage en taxi længere ind mod centrum, hvor jeg spiste frokost på dejlige, men dyre Café Americain på Hilton. Her blev jeg ekspederet af den sødeste barista, som med omsorg i stemmen spurgte, om jeg nu også var ordentlig mæt, efter at have iagttaget , hvordan jeg nærmest slugte min sandwich og alt tilbehøret.

Jeg sidder nu på hotellet igen og reflekterer over førstehåndsindtrykket af Nairobi. Nairobi er måske ikke verdens kønneste by, men mange af områderne har helt klart sin charme. Jeg følte mig ikke utryg på noget tidspunkt i løbet af dagen, og bortset fra et par irriterende typer, der forsøgte at sælge mig safarier, så var de mennesker jeg var i kontakt med i dag søde og hjælpsomme.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje