Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Kenya: En dag i Nairobi

Der er masser af små boder ved vejen op til busstationen overfor hotellet. Her kan man købe frugt og tøj, og der er også nogle skure, hvoraf visse viste sig at indeholde restauranter og slagterbutikker.

Maden så fristende ud, men al røgen og støvet fra busstationen ødelagde appetitten, så jeg endte med at tage en taxi længere ind mod centrum, hvor jeg spiste frokost på dejlige, men dyre Café Americain på Hilton. Her blev jeg ekspederet af den sødeste barista, som med omsorg i stemmen spurgte, om jeg nu også var ordentlig mæt, efter at have iagttaget , hvordan jeg nærmest slugte min sandwich og alt tilbehøret.

Jeg sidder nu på hotellet igen og reflekterer over førstehåndsindtrykket af Nairobi. Nairobi er måske ikke verdens kønneste by, men mange af områderne har helt klart sin charme. Jeg følte mig ikke utryg på noget tidspunkt i løbet af dagen, og bortset fra et par irriterende typer, der forsøgte at sælge mig safarier, så var de mennesker jeg var i kontakt med i dag søde og hjælpsomme.

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.