Kenya: Carnation Hotel i Nakuru

Carnation Hotel in Nakuru, Kenya

Jeg besøgte Kenya i 2012 og dette indlæg er fra min gamle blog

Vi havde ikke booket hotel i Nakuru, så efter lørdagens udflugt til Nakuru National Park, måtte vi ud og forsøge at finde et sted at tilbringe natten. Valget faldt på Carnation Hotel, som med sin kitschede entré og sit løfte om ”quiet rooms” umiddelbart vandt vores hjerter. Et dobbeltværelse inklusive morgenmad kostede kun 1500 schilling (ca. 100kr.), og så fik vi endda 1 stk. gratis kakerlak samt et toilet, der lækkede, med i købet.

Det der med ”quiet rooms” viste sig dog at være en sandhed med modifikationer, for selvom beliggenheden af rummene måske var fredelig nok, så sørgede de andre gæster på hotellet for, at vi blev ufrivilligt underholdt hele natten.

Badeværelset var ikke Bo Bedre-materiale, men et stort og uventet plus var det dejligt varme vand, der kom ud af bruseren om morgenen. Rigtigt varmt vand er langt fra nogen selvfølge på Kenyas budgethoteller, så det sørgede vi for at nyde i fulde drag. Hotellets restaurant viste sig også at være rigtig hyggelig, og morgenmaden var helt ok, så bortset fra kakerlakken og de larmende naboer, så var Carnation Hotel et fint valg til prisen .


Carnation Hotel,  Mosque Rd, Nakuru, Kenya

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje