Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Katsu Midori – Kaiten Sushi – Tokyo Restauranter

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Katsu Midori - Tokyo

Katsu Midori

Seibu Shibuya Department Store 8. etage
21-1 Udagawacho,
Shibuya
Tokyo
Åbningstider: 11:00-23:00 (sidste bestilling 22:00)
Tlf: 03-5728-4282

Adresse på Japansk:
SEIBU
〒150-0042 東京都渋谷区宇田川町21−1 A館8階レストラン街「ダイニング プラザ」

> Besøg Katsu Midori’s website

 

Katsu er en kaiten sushi (running sushi) restaurant på 8. Sal i stormagasinet Seibu i Shibuya. Det er en datterfilial til den populære sushikæde Midori, og standarden på Katsu er virkelig høj og væsentligt bedre end de fleste andre kaiten-restauranter, jeg har prøvet.

Der er for det meste en lang kø udenfor, men den bevæger sig hurtigt. Når man først er blevet lukket ind, tager man plads som anvist og kan derefter begynde at udforske, hvad der kommer forbi på båndet.
Mange vælger dog at bestille direkte fra menuen, der også findes på engelsk, så man ikke behøver at vente på at det man lige vil have dukker op.

Priserne starter ved 100JPY for de mest almindelige nigiri. 2 stykker o-toro (ekstra-fed tun) koster kun 500 JPY. Personalet er venlige og tålmodige og vant til turister, men de taler ikke meget engelsk.
Mønsteret på tallerkenen bestemmer prisen, og når man er klar til at betale bliver stablen af tallerkener på bordet talt sammen, for at se, hvor mange penge, man har spist for.

Grøn te er gratis, og man skænker selv fra hanen, der er installeret ved hver siddeplads.

Der er happy hour mellem 15:00-17:00 i hverdagene, hvor man får en gratis fadøl til maden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid element_width=”3″ item=”1473″ grid_id=”vc_gid:1471557427945-9af0da62-d249-8″ include=”2971,2967,2965,2963,2961,2959,2975″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_col-xs-6″][vc_single_image image=”405″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://plus.google.com/b/101783073623763364951/101783073623763364951/posts”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_col-xs-6″][vc_single_image image=”404″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.facebook.com/MitzieMeeTokyo/”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

The map ID you have entered does not exist. Please enter a map ID that exists.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_col-xs-6″][vc_single_image image=”2867″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://mitziemee.com/da/tokyo-guide/”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_col-xs-6″][vc_single_image image=”2881″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://mitziemee.com/da/tokyo-guide/tokyo-restauranter/”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_col-xs-6″][vc_single_image image=”2873″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://mitziemee.com/da/tokyo-guide/tokyo-natteliv/”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2879″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://mitziemee.com/da/tokyo-guide/tokyo-shopping/”][/vc_column][/vc_row]

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje