Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Hvad spiser man i Kenya?

Hvad spiser man i Kenya?

Inden jeg kom til Kenya havde jeg ikke den fjerneste anelse om, hvad man spiser i denne del af verden. Efter snart en uge i landet, har jeg dog fået et ganske godt indtryk af, hvad traditionel kenyansk husmandskost kan inkludere.

Jeg bor på et guest house tilknyttet hospitalet, som har helpension, så jeg får tre gange om dagen serveret en dosis kenyansk madkultur.

Morgenmaden består oftest af toastbrød samt en frugt, et æg eller en pølse. Varm mælk blandet op med vand stilles frem i termokander, så man kan hælde det over tebrevene og således kan lave sig en kop dejlig chai latte uden alt for mange fiduser.

Vi får både varm mad til frokost og til aften, og det er for det meste meget solide måltider med masser af stivelse fra enten kartofler eller majsmel. De sammenkogte retter er fulde af smag og ideholder tit forskellige slags bønner eller linser. Sådan et måltid ligger rigtig godt i maven, og man er derfor mæt i mange timer efter.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje