Hofbräuhaus München

Hofbräuhaus i München

Fra rooftopbaren på Mandarin Oriental kunne vi kigge ned i haven udenfor Hofbräuhaus. Det så rigtigt hyggeligt ud, så selvom vores planer for resten af aftenen egentlig ikke inkluderede øl, så kunne dette selvfølgelig hurtigt ændres, og få minutter senere var vi på vej derned.

Hofbräuhaus lukker kl. 23:30, og vi var der kl. 22:30. Jeg tror de fleste plejer at komme lidt tidligere, for mange a bordene indenfor var tomme. Udenfor var der dog stadigvæk liv og glade dage, og folk så bestemt ikke ud som om, at de var på vej hjem.

Det tog et stykke tid, før vi fandt to ledige pladser ved et bord, hvor der i forvejen sad et ungt par, med hver sin Maß. Jeg tror at pigen var i gang med nr. 2 så Hanna og jeg besluttede os også for at bestille en hver.  En Maß er de store ølkrus, som der kan være en liter, ein Maß, øl i. En liter er dog rigtig meget øl, så vi ombestemte os i sidste sekund og besluttede os for at dele en i stedet.

Hofbräuhaus er nok den mest kendte ølhal i München. Den smukke gamle bygning er ejet af det bayerske styre, og beliggenheden i hjertet af Altstadt gør det til et oplagt sted at starte sit øleventyr i München. Ja, det er turistet, men det er altså også rigtig sjovt, og helt sikkert et besøg værd.


Hofbräuhaus, Platzl 9, 80331 München

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje