Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Hårsløjfer og hårbøjler i Silke

Hårsløjfer og hårbøjler i Silke

Vores nye hårspænder ser næsten ud som slik, synes I ikke? Sløjferne er lavet af Peace Silk som er silke fremstillet uden at dræbe silkelarverne. Vi anvender råsilke, som har en grovere tekstur og en mere diskret glans end silkesatin, og sløjferne findes i 3 neutrale farver der passer til det meste. Perfekt til de dage, hvor en scrunchie måske er lidt for casual, men man stadigvæk gerne vil have håret oppe, uden alt for meget arbejde.

Vi har lavet to designs: En sød klassisk sløjfe samt en mere minimalistisk flad sløjfe, inspireret af moderne koreansk hårpynt. Sløjferne findes desuden i to forskellige størrelser, så man kan vælge den store sløjfe, hvis man vil have alt håret samlet i en hestehale, og vælge den lille sløjfe, hvis man vil have en opsætning hvor alt håret ikke er med.

Vi har også lavet nogle virkelig elegante hårbøjler i silke, i de samme tre farver som sløjferne, så man kan kombinere hvis man vil.

Det er Yary og Sokheang fra CWSG (Cambodia Women’s Support Group) som har syet sløjferne, og stik mod hvad man skulle tro, så er det faktisk den minimalistiske sløjfe, som krævede både mest arbejde og mest materiale at fremstille. Årsagen er, at man for at lave sløjfen bruger et langt stykke stof, som skal foldes flere gange og syes i begge sider.

Selve metalspændet køber vi i Frankrig fra en virksomhed, som hedder Delsol. I har sikkert ikke hørt om dem, men det var dem, som i 1920 opfandt denne type hårspænde. De er i dag den eneste producent af den slags spænder i Europa, og deres spænder er af meget høj kvalitet. Vi har lavet nogle af de store sløjfer med et specialfremstillet spænde til tyndt/fint hår, så husk at bestille sløjfen med den slags spænde, som passer til din hårtype.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje