Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Glædelig jul fra Alabama

Christmas in Alabama

I Skandinavien fejrer vi jul på juleaften d. 24. December, men i USA går det hele af stablen d. 25. December, og det foregår på en lidt anden måde derovre. Min veninde Mende er fra USA, men hun er nu for tiden i gang med at færdiggøre sin MBA i London. Julen fejrer hun dog med sin familie i Alabama, og jeg har spurgt hende, om hun ikke kan fortælle mig lidt om hvordan en traditionel sydstatsjul går til i hendes familie:

Om morgenen den 25. står vi op og åbner gaver. Derefter spiser vi pigs in a blanket (pølsehorn) til morgenmad og drikker kaffe eller varm chokolade. Senere på dagen går vi over til mine bedsteforældre for at spise et julemåltid bestående af skinke, kalkun, kartoffelmos, limabønner, grønne bønner, kartoffelsalat, macaroni & cheese og cole slaw med varmt brød og majsbrød. Til dessert spiser vi en pie med chokolade og pekannødder samt en jordbærkage som vi køber på Edgar’s Bakery som er lidt af en institution i Birmingham, Alabama. Efter julemiddagen hos mine bedsteforældre åbner vi endnu en omgang gaver. Derefter ser vi football og tager en lur efter vores madkoma!

Som I kan se på billedet så går folk i Alabama all-in hvad angår julepynt! LOL. Jeg glemte også lige en anden vigtig ting: Jeg ser altid julefilm på Hallmark, og så forsøger jeg også at se National Lampoon’s Christmas Vacation mindst en gang hver jul! 

Glædelig jul fra Alabama!


Læs flere blogindlæg om julen på min Juleblog


Min veninde Mende i London/NYC/Alabama

Mende er fra Alabama, men hun plejede at bo i New York, og det var der vi lærte hinanden at kende. Hun er stor fan af gode restauranter og så elsker hun også at rejse, så som I nok kan gætte, så klikkede vi fra starten. Ud over vores New York-eskapader har vi også besøgt Madrid sammen, og jeg håber at vi kan rejse endnu mere sammen i fremtiden. 

Følg Mende på Instagram @spacecadette77


Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop