Fredericia: Mongolian Barbecue på Hong Kong

Hong Kong Restaurant in Fredericia, Denmark

 

I weekenden var jeg i Fredericia, så Trine og jeg skulle selvfølgelig forbi restaurant Hong Kong. Vi havnede der ved en tilfældighed for nogle år siden, og med tiden er Hong Kong gået hen og blevet et af vores stamsteder, når vi begge to er i byen.

De kører en slags Mongolian barbecue/asiatisk buffet, og det går man jo sjældent helt galt i byen med. Hong Kong er ikke lige så fancy som Djengis Khan, som er den anden mongolian barbecue-restaurant i Fredericia, men jeg har med tiden lært at sætte pris på stedets kitschede charme. Bare se pandabillederne nedenfor, og jeg tror I kan se, hvad jeg mener.

Man tager selv hvad man vil have af grøntsager og kød fra buffeten, og det hele bliver derefter blandet med den sauce man vil have og lynstegt i det åbne køkken. Jeg vælger altid den samme blanding af chilisauce, hvidløg og Mongolian sauce, for den blanding smager rigtig godt til det meste.

Der er også forskellige andre retter inkluderet i buffeten, men jeg må ærligt indrømme, at det aldrig har været noget, jeg har overvejet at kigge nærmere på, med undtagelse af deres suppe, som faktisk er rigtig god.

Der er ingen tvivl om, at der findes bedre kinesiske restauranter derude (ejerne af Hong Kong er forresten vist nok fra Vietnam), men det er billigt, og så er personalet altid supersøde. Hong Kong får nok aldrig nogen Michelin-stjerne, men det tror jeg nu ikke de er kede af. Til gengæld får de masser af kitsch-point og god karma fra mig:)

 

 

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop