Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

E.P. & L.P. – Los Angeles Restauranter

[vc_row][vc_column][vc_column_text]E.P. & L.P. Los Angeles

EP er restauranten og LP er rooftopbaren, men LP serverer også mad, og musikken på EP er næsten lige så høj (og folk er lige så meget i feststemning), som de er en trappe op. Maden på EP er primært asiatiske småretter med særlig vægt på det smagsrepertoire, mange nok vil kunne genkende fra Bangkok.

Under ”Larger” på menuen finder man mere mættende alternativer såsom Massaman Curry og Twice-cooked Short Ribs. Maden er lækker, men de fleste kommer nok på grund af roofotpbaren og den festlige atmosfære.

De fleste af småretterne koster 12-18$ og hovedretterne koster 24-36$. Jeg vil nok foreslå, at man bestiller 2-3 småretter per person til deling, så man får smagt lidt forskelligt. Regn med at bruge 60-80$ på mad.

EP tager imod bordbestillinger, men det gør LP ikke. Fra rooftopbaren har man en smuk udsigt over byen, så den må du ikke misse.

• Der er også en privat bar, Frankie’s, i et afskærmet område inde på L.P.

•  Axwell fra Swedish House Mafia er en af investorerne bag E.P. & L.P.

 

Hvad skal man bestille? Ceviche og bubble tea cocktails

Hvad skal man have på? E.P. & L.P. føles mere som en natklub end som en restauranten, og folk ser ud som om, at de er på vej i byen.

 


E.P. & L.P., 603 N La Cienega Blvd, West Hollywood, CA 90069, West Hollywood, Tlf: +1(310) 855-9955

> Besøg E.P. & L.P.’s website

 


 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid element_width=”3″ item=”1473″ grid_id=”vc_gid:1487885191543-09c2ecdb-558a-1″ include=”3622,3620,3618,3616″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

The map ID you have entered does not exist. Please enter a map ID that exists.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”los-angeles-guide-dansk”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje