E.P. & L.P. – Los Angeles Restauranter

[vc_row][vc_column][vc_column_text]E.P. & L.P. Los Angeles

EP er restauranten og LP er rooftopbaren, men LP serverer også mad, og musikken på EP er næsten lige så høj (og folk er lige så meget i feststemning), som de er en trappe op. Maden på EP er primært asiatiske småretter med særlig vægt på det smagsrepertoire, mange nok vil kunne genkende fra Bangkok.

Under ”Larger” på menuen finder man mere mættende alternativer såsom Massaman Curry og Twice-cooked Short Ribs. Maden er lækker, men de fleste kommer nok på grund af roofotpbaren og den festlige atmosfære.

De fleste af småretterne koster 12-18$ og hovedretterne koster 24-36$. Jeg vil nok foreslå, at man bestiller 2-3 småretter per person til deling, så man får smagt lidt forskelligt. Regn med at bruge 60-80$ på mad.

EP tager imod bordbestillinger, men det gør LP ikke. Fra rooftopbaren har man en smuk udsigt over byen, så den må du ikke misse.

• Der er også en privat bar, Frankie’s, i et afskærmet område inde på L.P.

•  Axwell fra Swedish House Mafia er en af investorerne bag E.P. & L.P.

 

Hvad skal man bestille? Ceviche og bubble tea cocktails

Hvad skal man have på? E.P. & L.P. føles mere som en natklub end som en restauranten, og folk ser ud som om, at de er på vej i byen.

 


E.P. & L.P., 603 N La Cienega Blvd, West Hollywood, CA 90069, West Hollywood, Tlf: +1(310) 855-9955

> Besøg E.P. & L.P.’s website

 


 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid element_width=”3″ item=”1473″ grid_id=”vc_gid:1487885191543-09c2ecdb-558a-1″ include=”3622,3620,3618,3616″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

The map ID you have entered does not exist. Please enter a map ID that exists.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”los-angeles-guide-dansk”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.