Doha: Prime – Et lynkursus i gode bøffer

Steak at Prime, Doha

// Reklame – I samarbejde med Intercontinental Doha The City. Jeg betalte ikke selv for dette måltid. //

Prime er steakrestauranten på Intercontinental Doha The City, og den er kendt som en af de bedste steakrestauranter i Doha, så da jeg spurgte nogle venner om restauranttips inden jeg tog af sted dukkede Prime op flere gange.

Det var derfor med stor glæde, at jeg fandt ud af, at hotellet ikke bare havde arrangeret middag for os på Prime, men også en lille køkkenrundtur inden, hvor vi kunne se, hvordan deres berømte steaks bliver tilberedt.

Kokken viste os, hvordan man kan vurdere hvor meget en bøf er stegt ved at trykke på den og sammenligne med hvordan det føles at trykke på musklen ved tommelfingeren, når spidsen af tommelfingeren føres til henholdsvis lillefinger (gennemstegt), langfinger (medium) eller holdes neutral (rød). I tidernes morgen, altså dengang jeg gik i gymnasiet, arbejdede jeg som bøfvender på Jensens Bøfhus, så jeg kendte godt tricket, men det var nyt for Hanna.

Bøffen vi stegte var australsk wagyu, som er en variant af japansk wagyu, der jo er alle bøffers superliga. Jeg har tidligere haft ret blandede oplevelser med australsk wagyu, for deres kvalitetssytem og graderingsskala er ikke helt så konsekvent som i Japan, men bøffen vi tilberedte var bestemt en af de bedre.

Vi afsluttede vores lille lektion med at dekorere tallerkenen med kartoffelmos, grøntsager og en langtidspocheret æggeblomme, der havde konsistens og smag som smør. Fantastisk sammen med en god bøf.

Der var frit valg på alle hylder, så jeg havde mine kvaler med at vælge. Mørbrad er jo altid et sikkert kort, men hvis kødet er godt, så kan en ribeye steak være helt fantastisk, og det blev også en ribeye steak jeg besluttede mig for til sidst. Bearnaise sauce? Ja tak! Og pommes frites? Ja tak! Det smagte forrygende, og jeg var så opslugt af den gode mad, at jeg slet ikke lagde mærke til at Hannas datter var faldet i søvn undervejs.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje