Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Cocktails på Strata – Fredag aften i Doha

Doha Blog

// Reklame – I samarbejde med Intercontinental Doha The City //

Da Tiffany fra AGirlAndHerPassport så på Instagram at jeg var i Qatar, skrev hun og bød mig velkommen. Vi fik hurtigt aftalt, at vi da skulle mødes til en kop kaffe, men cocktails er jo altid sjovere, så vi endte med at ses på Strata, som er Intercontinental Doha The City’s lounge bar på 55. etage.

Strata åbner kl. 18, så jeg gik fra hotelværelset 5 minutter inden. Dog opdagede jeg på vej ned i elevatoren, at jeg havde glemt mit pas, så jeg måtte op på værelset igen. Da jeg endelig nåede frem til Strata havde Tiffany derfor allerede fundet et bord til os med en fantastisk udsigt over Doha. Så vidt jeg kunne se havde baren dog glasvinduer fra gulv til loft hele vejen rundt, så det havde nok været sværere at finde et bord uden udsigt.

Dohas skyskrabere er et fantastisk syn efter mørkets frembrud, og den aften vi var der, satte et fyrværkeri over The Corniche ekstra guldkant på det hele. Vi var på Strata i 2 timer, og hvis det ikke var fordi at jeg havde en bordreservation på Prime senere på aftenen, så kunne jeg sagtens have tænkt mig at være blevet lidt længere. Cocktailsne var gode, musikken var ikke for høj og folk var i feststemning uden at være sanseløst berusede. Det var ærgerligt at min rejsepartner Hanna ikke kunne komme med, for jeg er sikker på at Strata lige ville have været noget for hende, men hun var nødt til at blive på værelset og tage sig af sine to små monstre (det var hende som sagde det, ikke mig:))

Tiffany fik et glas vin og jeg fik Singapore Sling, som her på det sidste har gjort stærkt comeback som yndlingsdrink for mit vedkommende. Vi betalte ikke for vores drinks (mange tak, Intercontinental), men jeg fik bladret igennem menuen, og drinks på Strata er bestemt ikke billige. De er dog heller ikke vanvittigt dyre (de fleste kostede omkring 70QAR), og tager man beliggenhed og omgivelser i betragtning, så synes jeg det hele virkede meget rimeligt. Man betalte heller ikke entre, da vi var der, og efter hvad jeg kunne læse mig frem til online, så har kvinder fri entre tidligt på aftenen de fleste af ugens dage. Overvejer du at besøge Strata, så er det dog en god ide at ringe først og tjekke, for de har mange special events i årets løb.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje