Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Derfor har du brug for en notesbog

Derfor har du brug for en notesbog

Selvom jeg bruger min MacBook rigtig meget, så er en god, gammeldags notesbog stadig et essentielt værktøj for mig, med hensyn til at få organiseret mine tanker og hurtigt notere nye ideer ned, som senere kan omsættes til mere formaliserede, digitale dokumenter.

For mig fungerer det nemlig bedst at skrive på min iPhone eller min MacBook, når jeg allerede ved, hvad jeg skal skrive. Jeg tænker derimod med min kuglepen, så for mig er notesbøger helt uundværlige, når de der halvbagte, vage ideer skal bringes til live.

Når jeg er ude at rejse, har jeg også altid en notesbog med. Så kan jeg sætte mig ned på en hyggelig cafe, og skrive mine tanker og indtryk uforstyrret ned, uden de pling og notifikationer, der dukker op i samme øjeblik, jeg åbner mobilen.

Jeg har også en notesbog på mit natbord, hvis jeg skulle have brug for at skrive noget ned i nattens løb. Jeg er meget disciplineret, når det kommer til søvn, og efter sengetid bliver mobilen lagt væk. Jeg har normalt ikke problemer med at falde i søvn, men de få gange det sker, er det ofte, fordi nogle tanker kværner i mit hoved. Jeg har fundet ud af, at jeg gennem at skrive det, der optager mig ned i notesbogen, kan tømme hovedet og fokusere på at falde i søvn i stedet.

En notesbog er et fantastisk værktøj, der virkelig hjælper mig med at få orden på tanker og idéer. Derudover hjælper de små skriverier mig med at tracke mine fremskridt og blive mere bevidst om mine mål. Hvis du ikke allerede har en notesbog, kan jeg varmt anbefale at få anskaffet en. Hvis du gør det til en vane at bruge den regelmæssigt, tror jeg hurtigt du vil kunne se den forskel en notesbog kan gøre i dit liv.

Shop notesbøger

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje