Dansk-Svensk Gårdhund – Når Bølle vil lege

Danish Swedish Farmdog

Jeg har det med Bølle, som nybagte forældre sikkert har det med babyer, og jeg må sidde på mine hænder for ikke at spamme venner og bekendte med billeder og Facebookindlæg hele tiden, for han er jo så helt utroligt sød, synes I ikke?

Da jeg var hjemme hos mine forældre tidligere denne måned lå jeg og læste i sofaen, da Bølle kom forbi med sit godt gennemgnaskede tøjdyr og ville lege ruske-leg med mig. Han plejer at lægge dyret på gulvet foran mig og bliver ved med at gø, indtil jeg samler det op og begynder at lege med ham. For Bølle elsker at lege, og man kan jo ikke ignorere de der søde hundeøjne, og hovedet, som han ved, at han skal lægge lidt på skrå for at se ekstra nuttet ud.

Bølle er en dansk-svensk gårdhund, men han har ingen stamtavle. Hunderacen blev oprindeligt brugt til at fange mus og rotter på de danske gårde, men Bølles jagtinstinkt har endnu ikke rigtigt foldet sig ud. Når han ikke jager sin egen hale, går han mest på jagt efter fluer og insekter, og hans største trofæ indtil videre er en halv regnorm, som han stolt viste min mor. Bølle fylder snart 2 år, og han er mere end dobbelt så stor som sidste gang, jeg skrev om ham her på bloggen.

> Læs mit første blogindlæg om Bølle her.

 

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje