Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Mine forældres hund Bølle – Et år senere

Bølle, dansk svensk gårdhund

Kan I huske Bølle, mine forældres hundehvalp? Han er ikke længere en hvalp, men en stor hund på 8 kg, og han er stadigvæk verdens sødeste. Det er utroligt hvor meget personlighed sådan et dyr kan have, og jeg kan stadigvæk blive overrasket over, hvor meget det faktisk virker som om at han forstår.

Bølle elsker at lege, og han har opfundet sin egen lille leg, hvor han gemmer sit kødben, for derefter at stille sig op og gø indtil vi kommer og finder det. Hvis det ikke går hurtigt nok bliver han irriteret og finder selv kødbenet for derefter at gentage proceduren.

Når min søster Trine og jeg overnatter hos mine forældre kan han være en rigtig pestilens, for klokken 6 om morgenen kommer han nemlig ind og vækker os ved at hoppe op i sengen og gø os i hovedet. Når vi vågner hopper han ned fra sengen igen og går ind i sin kurv hos mine forældre og sover videre. Ret irriterende, men man kan jo ikke blive rigtig sur på sådan en sød lille en som ham.

For et års tid siden tog jeg nogle billeder af Bølle på sofaen med sin yndlingspude. Dengang var han kun nogle måneder gammel, og helt utroligt sød. Da jeg besøgte mine forældre sidst, tænkte jeg derfor, at det kunne være sjovt at tage nogle billeder af den 1 år ældre Bølle i de samme omgivelser.

> I kan se billederne af Bølle som hvalp her

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop