Danmark: Glædelig jul!

Danish Christmas food

Hvad skete der lige med december? Endnu engang er det lige pludselig jul, og endnu engang må jeg sande at alle intentioner om kravlenisser og julebag ikke rigtig blev til noget.

Heldigvis kender min mor til mine Grinch-tendenser, så inden jeg tog af sted til Dubai, lavede hun den helt store julemiddag. Vi fik andesteg med brune kartofler, og selvfølgelig risalamande til dessert. Min far plejer altid at få mandlen, men denne gang fik jeg den! Ha! Jeg er dog overbevist om, at han nok skal snuppe både mandel og mandelgave juleaften når det virkelig gælder.

Fra Dubai flyver Poul og jeg d. 24. december til Fort Lauderdale, hvor vi skal holde jul i palmernes skygge. Jeg glæder mig rigtig meget til at besøge Fort Lauderdale igen, for det er virkelig et skønt sted. Kan I huske at jeg tidligere har skrevet om restaurant Coconuts og deres lækre scoobies (krabbekløer i hvidløg)? Der skal vi helt sikkert forbi igen.

Opdatering: Vi endte faktisk med at spise steaks til julemiddag på Ruth’s Chris i Fort Lauderdale, og det var rigtig lækkert.

Glædelig jul!

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje