Danmark: Glædelig jul!

Danish Christmas food

Hvad skete der lige med december? Endnu engang er det lige pludselig jul, og endnu engang må jeg sande at alle intentioner om kravlenisser og julebag ikke rigtig blev til noget.

Heldigvis kender min mor til mine Grinch-tendenser, så inden jeg tog af sted til Dubai, lavede hun den helt store julemiddag. Vi fik andesteg med brune kartofler, og selvfølgelig risalamande til dessert. Min far plejer altid at få mandlen, men denne gang fik jeg den! Ha! Jeg er dog overbevist om, at han nok skal snuppe både mandel og mandelgave juleaften når det virkelig gælder.

Fra Dubai flyver Poul og jeg d. 24. december til Fort Lauderdale, hvor vi skal holde jul i palmernes skygge. Jeg glæder mig rigtig meget til at besøge Fort Lauderdale igen, for det er virkelig et skønt sted. Kan I huske at jeg tidligere har skrevet om restaurant Coconuts og deres lækre scoobies (krabbekløer i hvidløg)? Der skal vi helt sikkert forbi igen.

Opdatering: Vi endte faktisk med at spise steaks til julemiddag på Ruth’s Chris i Fort Lauderdale, og det var rigtig lækkert.

Glædelig jul!

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.