Vi var sådan set på vej til en anden restaurant, som Poul havde fundet online, men Uberchaufføren nævnte, at det altså var Coconuts alle snakkede om lige nu, just sayin’, så vi ændrede hurtigt planer og tog på Coconuts i stedet.
Vi ankom lige før det store frokost-rush, så der var frit valg ved alle bordene ud til kanalen, hvor man var ved at bugsere de små både væk for at gøre plads til de store både, der skulle vises frem på det nært forestående Fort Lauderdale International Boat Show. Nu skal det lige siges at de ”små” både var yachts på størrelse med Stena Line-færgen til Göteborg, hvilket bringer mig videre til næste observation. Jeg har altid troet, at Dubai Marina var ret godt med hvad angår store yachts, men i forhold til Fort Lauderdale er det ingenting.
Tilbage til Coconuts og vores særdeles velsmagende frokost. Vores entusiastiske tjener foreslog, at vi startede med en portion Scoobies, som er en Coconuts-specialitet bestående af blue crab stegt i olie med masser af hvidløg i. Det lød jo lækkert nok, så det gjorde vi. Til hovedret fik Poul fish tacos og jeg fik en tallerken med coconut shrimp. Det var også rigtig godt, men kommer jeg forbi Coconuts igen, så tror jeg bare, at jeg dropper hovedretten og bestiler 3 skåle Scoobies i stedet, for de var fantastiske. Jeg plejer ellers ikke at orke blue crab, for krabberne er så små, at arbejdet med at pille dem ikke rigtigt står mål med udbyttet, men her blev kløerne serveret med det meste af skallen fjernet. Let at gå til, og super-mega-lækkert!
Coconuts, 429 Seabreeze Blvd., Fort lauderdale