Beijing: Snack Street og Donghuamen night market

Snack Street and Donghuamen night market

I dette indlæg fra min gamle blog brokker jeg mig over at skulle betale overpris for nogle dumplings fordi jeg er turist:)

I går aftes gik jeg tilbage til Wangfujing for at se gaden om aftenen samt besøge Snack Street og natmarkedet Donghuamen, der er kendt for sine meget eksotiske snacks.

Markedet var dog lidt af en skuffelse, for nok var der klamme snacks i alle afskygninger, men der var også skruet godt op for priserne. Jeg havde besluttet mig for at købe en lille bakke med 6 små dumplings selvom de kostede 50 yuan (ca. 48 kr.), hvilket var noget dyrt med tanke på at det var mad serveret fra en bod på gaden.

Da det gik op for manden i boden, at jeg ikke var kineser, blev prisen dog lige pludselig hævet til 150yuan (ca. 143 kr). For 6 små dumplings, som der ikke engang var puttet noget eksotisk i (det var bare oksekødsfyld)! Jeg sagde venligt men bestemt til ham, at det i så fald kunne være lige meget. Jeg hader virkelig når folk forsøger at snyde en bare fordi at man er turist.

Jeg endte derfor med at spise aftensmad på Food Republic, som er en af restauranterne i Oriental Plaza shoppingcentret. Her fik jeg en god suppe og nogle forskellige uidentificerede småretter samt en cola for under 40 yuan.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje