Andre film der fortjener at blive nævnt + Den mest overvurderede film 2019

Honorable Mention + The Most Overrated Film 2019

Anden halvdel af Alex indlæg om film han har set i 2019. Her er de film, som ikke kom med på hans 2019 Film Top 10, men som alligevel fortjener at blive nævnt:

Alex:

Ad Astra – Brad Pitts spiller hovedrollen i denne sci-fi rumfilm, hvor han prøver at finde sin far på Neptun…Som Apocalypse Now, bare ude i rummet…

Midsommar – Som jeg tidligere har nævnt, så er jeg ikke nogen større fan af horrorfilm, men denne moderne kult-film a la The Wicker Man er helt sikkert værd at se.

Marriage Story – Jeg så filmen på Netflix, og kunne derfor ikke inkludere den i min Top 10 Liste, da denne kun indeholder film, som jeg har set i biografen… Adam Drive og Scarlett Johansson er begge to fremragende, og Laura Dern er et sikkert kort til at vinde en Oscar for bedste birolle (både hendes rolle og Ray Liottas rolle frembyder nogle af årsagerne til, at jeg aldrig nogensinde kunne tænke mig at arbejde med ægteskabsret igen!). Denne film er nok en af manuskriptforfatter/instruktør Noah Baumbachs bedste film til dato.     

Ford v. Ferrari – Jeg kan efterhånden forestille mig Christian Bale i en hvilken som helst rolle, og han gør det godt som den stædige kører Ken Miles i denne lidt atypiske buddy/sportsfilm, der handler om hvordan Ford forsøger at producere en bil (og en kører?), der kan slå Ferrari i 24-timers Le Mans.

Jojo Rabbit – En mørk men komisk fortælling om en ung Hitler Jugend, der har Adolf Hitler som sin imaginære ven i de sidste år under 2.verdenskrig. Denne film er nok ikke alles kop te, men manuskripforfatter/instruktør Tika Waititi mestrer den fine balancegang mellem komedie og det mere dramatiske hovedtema. Jojo Rabbit er blevet sammenlignet med A Beautiful Life, og Jojo Rabbit er bestemt værd at se.

Ash is the Purest White – En kinesisk gangsterfilm som foregår i de første 20 år af 00’erne. Filmen følger den kinesisk hovedrolle, mens hun prøver at finde sin plads i et kinesisk samfund der ændrer sig rivende fart.

A Beautiful Day in the Neighborhood – Tom Hanks er overbevisende som Mr. Rogers i en film der ikke er som biograffilm er flest. Filmen formår at fange essensen af den elskede børne-tv-vært Fred Rogers, mens den samtidig undviger at blive alt for biograf-agtig.

Birds of Passage – En fantastisk colombiansk film som handler om en indfødt colombiansk familie og narkohandel i 1980’erne.

Most overrated film of 2019

1917 – 1917 er nomineret til Bedste Film, men det er den bestemt ikke (det er Parasite!). Manuskriptet halter, og der er knap nok en handling. Filmens største merit er tilsyneladende single-shot-optagelser a la Birdman (FYI…Birdman, som vandt en Oscar for bedste film for nogle år siden, bliver heller ikke ligefrem bedre med årene). Siden American Beauty har jeg ellers godt kunne lide instruktøren, Sam Mendes, men jeg er altså lidt træt af krigsfilm..Med lidt held går Bedste Film til Little Women eller måske til Parasite…

Her finder I Alex Top 10 over film han har set i 2019


Alex Keblish, Film Blog

Min ven Alex i New York City

Når min ven Alex Keblish ikke arbejder som advokat, så udforsker han New York med formålet at finde endnu flere grunde til, at han med stor sandsynlighed aldrig vil flytte fra byen… Dette kan være alt fra museumsbesøg og galleriåbninger, nye happy hour-steder med 1$-østers eller nye restauranter, som han besøger med sin MeetUp-gruppe (det var sådan jeg lærte ham at kende).

Andre ting som gør Alex glad er at se live stand-up comedy, at kigge på mennesker i en af byens parker, samt når en New York-forfatter kommer forbi Alex bogklub for at fortælle om sin seneste bog, – listen er uendelig. Alex bor for øvrigt i Ridgewood, Queens med sin kat, Rusty.    

Send Alex en email: lexdevo@gmail.com


Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop