I Jeonju spiste vi aftensmad på Hankook Jib, som er en restaurant, der er berømt for sin bibimbap. Bibimbap er en koreansk ret med ris og forskellige slags toppings i form af grøntsager og gochujang (stærk koreansk chilipasta), samt nogle gange råt kød og rå æggeblomme.
Det hele skal blandes godt sammen, inden man spiser det, så farve og smag bliver jævnt fordelt, og mine koreanske venner plejer altid at påpege, at jeg ikke mixer min bibimbap godt nok. På restauranten så tjeneren skeptisk til, da jeg forsøgte mig med at røre lidt rundt i skålen, og som den eneste ved bordet blev jeg tilbudt et forklæde, så jeg ikke skulle spilde gochujang ud over det hele i kampens hede. Til sidst lod jeg Ella overtage arbejdet med bibimbappen, og så tog jeg en lille video i stedet, som I kan se længere nede.
I Korea får man altid en masse sideretter (banchan) serveret, når man er på traditionel koreansk restaurant, og ifølge Ella, var de Banchan vi fik på Hankook Jib virkelig gode. Tjeneren gav os også en ret med noget gelé af en art, som smagte rigtig godt, men som vi næsten ikke kunne spise op. Jeg kan ikke huske hvad den hed, men der er et billede af den nedenfor (det er retten med gule geléstænger og agurkestrimler).