24 timer i Bologna

Udsigt fra Asinelli-tårnet i Bologna

Jeg var med Poul på layover i Bologna og vi havde 24 fantastiske timer i den skønne italienske by. Vi lagde ud med prosciutto og ost på Roxy Bar og gik derefter rundt i byen og samlede appetit til det næste måltid, som var pasta på Sfoglia Rina.

I Bologna hedder bolognesesauce ragù og spises med tagliatelle og ikke spaghetti.  Det var en lokal tjener på en anden restaurant som anbefalede os Sfoglia Rina, og det viste sig at være lige det, vi var ude efter. Et rigtig godt sted for en casual middag. Derefter syntes vi begge to, at vi trængte til at bevæge os, så vi købte billetter til Asinelli-tårnet, som er det ene af Bolognas to berømte nabotårne inde i centrum af byen. For at komme op i toppen af tårnet, skal man 498 trin op ad en gammel, godt brugt trætrappe.

Jeg gik forrest og fik lagt lidt for hårdt ud, så jeg måtte tage en pause halvvejs for at få vejret igen. Det må åbenbart have set ret dramatisk ud, for en storgrinende Poul endte med at måtte forsikre de andre af tårnets besøgere om, at hende, der stod og gispede ovre i hjørnet, altså var ok, men bare behøvede en lille pause. Da vi endelig nåede op i toppen af tårnet, blev vi mødt af en fantastisk udsigt, der var alle 498 trin + gisp værd.

Dagen efter spiste vi morgenmad på en rigtig hyggelig café, Al Tramezzino, tæt på hotellet. Vi fik kaffe, sandwich og fantastisk betjening af det søde og smilende personale, og kommer jeg tilbage til Bologna, så ved jeg hvor jeg vil spise morgenmad.

Inden vi skulle mod lufthavnen nåede vi også lige en italiensk gelato fra en hyggelig gammel gelatobutik, Il Gelatauro. Bag disken stod en ældre herre, som så ud som om han var oprigtigt interesseret da han spurgte os, hvad vi synes om gelatoen. Den var fantastisk, og det var Bologna også. Håber at komme tilbage snart igen!

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje