Franske crepes har længe hittet i Tokyo, men nu for tiden er det amerikanske soufflé-pandekager, der er det helt store. Burn Side St Cafe skulle være et af de bedste steder at stifte bekendtskab med fænomenet, så selvom det regnede, og selvom der var lang kø udenfor, så var det her, jeg gik hen, efter at jeg var færdig med dagens shopping i Harajuku. Jeg tror jeg ventede over en time på at få et bord, for det var i hvert fald længe nok til, at jeg flere gange overvejede at smutte. Jeg hader nemlig at stå i kø, selv hvis det er efter pandekager.
Heldigvis blev jeg hængende, for soufflé-pandekager er altså noget man ikke må gå glip af. Jeg bestilte de originale White Soufflé Pancakes, og de var virkelig lækre. Nogle gange kan almindelige amerikanske pandekager godt være lidt tunge, men soufflépandekagerne på Burn Side St Cafe var lette og delikate. Den særligt luftige struktur opnås ved at tilsætte marengsdej og ricotta, men I skal ikke spørge mig om, hvordan det fine B-logo havner på pandekagerne.
Den lille café er en af den slags steder, hvor man gerne bliver hængende i evigheder, men med tanke på køen udenfor, er det nok ikke en god idé, så efter at have spist mine pandekager, skyndte jeg mig at drikke min kaffe og smuttede ud i regnen igen.
Burn Side St Cafe, 4-29-9 Jingumae, Shibuya, Tokyo, Tlf: +81(0)3-3403-0660
Adresse på japansk:東京都渋谷区神宮前4-29-9