Opskrift: Let og lækker morgenmad med Skyr og Bilberry

Morgenmad med skyr og Bilberry

// Sponsoreret indlæg – I samarbejde med Bilberry.ae //

En af mine morgenmadsfavoritter er det lilla Bilberry Powder fra Berryfect, og i dette indlæg vil jeg vise jer, hvordan jeg anvender det sunde bærpulver fra Finland. Jeg havde først tænkt mig at style min morgenmadsskål med masser af andre it-frugter og superfood, men jeg ændrede mening i sidste sekund. Formålet med dette indlæg er jo at vise jer, hvordan almindelige, travle mennesker som mig (og dig?) har en realistisk mulighed for at implementere lidt sundt og godt i den daglige kost. Og det er altså sjældent at mit køleskab bugner af it-frugter og superfood.

Min morgenmadsskål er derfor helt back-to-basics og indeholder kun 3 ingredienser: Vaniljeskyr, hasselnødder og Bilberry Powder. Vaniljeskyren er ret sød, men vil man have det endnu sødere kan man fx dryppe lidt honning ovenpå. Det der overskudsagtige spiral-mønster jeg lavede, var faktisk ved at få mig til at gå ud af mit gode skind, for pulveret var ikke særligt drysse-venligt, men kom ud i små klumper. Til sidst dryssede jeg Bilberry-pulver i et tyndt lag over hele skyren og tegnede derefter spiralen med en ske.

Bilberries er vilde blåbær og dem som anvendes til at lave Berryfect Bilberry Powder kommer fra de store finske skove. I modsætning, til de blåbær man finder i supermarkedet, så er vilde blåbær blå indeni. De er også blødere i konsistensen og har en mere intens smag af blåbær, og så bliver man lilla på læberne, når man spiser dem. Berryfect Bilberry Powder består af 100% tørrede vilde blåbær uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, men med alle de gode ting, som de friske bær indeholder. Et lille brev med pulver svarer til at spise 30g friske bær, så Bilberry er både en praktisk og omkostningseffektiv måde at få alle de gode næringsstoffer fra desmå blå bær hele året rundt. Selve pulveret smager ikke af så meget, men det ser vældigt farverigt ud, synes I ikke?

> Min anden opskrift med Bilberry: Superlet smoothie bowl med banan og Bilberry

En anden lækker morgenmadsopskrift er havregrød lavet med mandelmælk, som I finder her.


Hvis du bor I Dubai, og vil have fingrene i dit eget Berryfect Bilberry Powder så kan du købe det hos Ripe Farm Al Manara, eller bestille det online hos Bilberry.ae.

Hvis du bor udenfor Dubai kan du bestille Bilberry Powder fra Berryfects website. De leverer til hele verden. 

Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Opskrifter

Mitzie Mee Shop