Opskrift: Karen Volf Kræmmerhuse med Eton Mess

dessert cones, Karen Volf, Denmark

//Kræmmerhuse sponsoreret af Karen Volf//

Kræmmerhuse med flødeskum er en skøn dessert her om sommeren, og snyder man lidt og bruger færdiglavede kræmmerhuse, så tager det ikke mere end 10 minutter at tilberede dem.

Jeg har blandet jordbær og marengs i flødeskummet, som vel så egentlig bliver til den klassiske engelske dessert Eton Mess. Her er opskriften:

Kræmmerhuse med Eton Mess

¼ liter fløde

10 jordbær

10 marengstoppe

10 kræmmerhuse

Sådan gør du:

Pisk fløden til skum og sæt den i køleskabet.

Mas jordbærrene med en gaffel. Husk at gemme nogle stykker til dekoration.

Knus marengstoppene groft. Jeg synes det er lettest gjort med en stor kniv.

Bland jordbær, marengs og flødeskum. Fyld massen i kræmmerhusene med en teske.

Kræmmerhusene skal spises umiddelbart efter at man har lavet dem, for ellers ”smelter” flødeskummet og vaflerne bliver bløde.

Man kan selvfølgelig også bruge andre bær end jordbær, og flødeskummen kan erstattes med

softice. Jeg har brugt dessertkræmmerhusene fra Karen Volf, men vil man kaste sig ud i at lave sine egne, så findes der flere opskrifter på nettet. Dette gælder selvfølgelig også marengsene, bare spørg Google:)

Min danske YouTube-kanal med opskrifter, rejsevideoer og meget mere 🇩🇰

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Opskrifter

  • Opskrift: Dalgona Kaffe

    by Sanne

    Tilbage i 2020 tog den koreanske dalgona-kaffe verden med storm, for derefter stille og roligt at gå i glemmebogen, og i dag ser man den kun sjældent hist og her. …

  • Om sommeren drikker jeg rigtig meget iced matcha latte. Jeg kan bedst lide når min matcha latte ikke er for sød, så jeg foretrækker for det meste at lave min …

  • Salatblade med stegt andebryst er virkelig lækkert som forret eller snack, for kombinationen af salt og sødt, sprødt og cremet, er slet ikke til at stå for. Det er nydelse …