Bali Putra Villa i Ubud – Villa med egen pool

Bali Putra Villa with private pool in Ubud

I Ubud havde vi lejet en villa, som lå godt gemt væk nede af en lille sidevej til en af de mest trafikkerede veje i Ubud. Vi havde vores egen have med pool, men ellers var der ikke noget fancy over villaen, som var traditionelt indrettet og havde sølle 2,5 stjerner på Hotels.com.

Bali Villa Putra bestod af flere udlejningsvillaer og lejligheder, og oppe ved den store vej, var der en hovedbygning med reception samt en lille café, hvor der blev serveret morgenmad hver dag.

Man kunne vælge mellem forskellige æggeretter samt stegte ris og nudler, men efter at have smagt deres bananpandekager den første dag, bestilte jeg kun dem resten af ugen, for de var bare rigtig gode.

Mit soveværelse lå på 1. sal, og jeg havde den skønneste altan med udsigt over haven. Min seng havde myggenet, men den første aften glemte jeg at folde det ud inden det blev mørkt, og myggene allerede havde sat sig på indersiden. De balinesiske myg syntes åbenbart at jeg smagte godt, for de havde et rigtigt festmåltid i løbet af natten, og jeg vågnede op med masser af myggestik. De andre nætter blev myggenettet foldet ud i god tid, og jeg sov som en sten og vågnede frisk og veludhvilet kl. 6 hver morgen. Jeg skal ikke kunne sige om det var den skønne bløde seng, eller om det var det faktum, at jeg dyrkede yoga 3 timer hver dag, men jeg sov virkelig godt i min seng.

Der var rengøring hver dag, og der kom også en superflink havemand forbi hver eftermiddag og samlede løse blade op, så der var rent og pænt i haven og rundt om poolen. Han tændte også for lyset på verandaen hver aften når solen gik ned, så vi kunne finde tilbage når vi havde været ude at spise. Villaens køkken var ude på den lille veranda, hvor min far og mor tilbragte mange af aftenerne i komfortabel afstand til de kolde øl i køleskabet.

Badeværelset var nyrenoveret og virkelig skønt. Der var rigeligt med varmt vand og et ok vandtryk i bruseren, når man først havde fået styr på de ret følsomme indstillinger, og jeg var helt vild med gulvet som bestod af løse sten.

Villaen lå omgivet af frodig natur, og ovre ved naboen var der en papayapalme, som min mor hurtigt fik et godt øje til og flere gange overvejede at plyndre. Om aftenen var der masser af mystiske dyrelyde når man gik langs den lille sti, der førte hen til villaen. Det kan jo ikke undgås at noget af alt dyrelivet også kommer med indenfor, og vi havde blandt andet et firben som boede ude på vores badeværelse sammen med en snegl. Der var også flere edderkopper, men de var små og ikke af den slags, der kunne skræmme nogen.

Hovedformålet med vores rejse var at dyrke yoga på Yoga Barn, og jeg havde derfor primært valgt Villa Putra på grund af beliggenheden. Det tog kun 5-10 minutter at gå til Yoga Barn fra vores villa, så vi kunne trille ud af sengen kl. 6:30 og stadigvæk være i god tid til morgen-yoga kl. 7.

Jeg synes servicen og den generelle standard på Bali Putra Villa var bedre end 2,5 stjerner, og det var skønt at have sin egen have og pool. Personalet var søde og rare men ikke altid super effektive, men så længe man ikke forventer international standard og luksus, så tror jeg de fleste vil blive positivt overrasket, for hvad Bali Putra Villa måske mangler i komfort, kompenseres der til fulde for i gæstfrihed og hyggelig indretning.

Mange hoteller i Ubud har aftaler med chauffører, så man slipper for at betale overpris for at blive kørt rundt i byen, men den ene gang vi bookede transport gennem receptionen, blev vi ret grundigt snydt og betalte næsten dobbelt så meget for at blive kørt ud til en restaurant, som hvad det senere kostede os at blive kørt tilbage med transport arrangeret af restauranten.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop