Tilbage på Bali – Ubud og Yoga Barn

Bali Blog, Ubud og Yoga Barn

Jeg er tilbage i Ubud på Bali for første gang efter pandemien, og hvor er her bare skønt. Jeg har faktisk været her siden starten af måneden, men da jeg har haft så meget andet at opdatere på bloggen, er det først nu, at jeg er begyndt på denne omgangs Bali-indlæg.

Bali var faktisk et af de sidste steder, jeg rejste til inden det hele lukkede ned, så det er lidt sjovt, at det også er et af de første steder jeg besøger her efter nedlukningen. Jeg er havnet lige midt i wet season, så det regner rigtig meget, men til gengæld er alt frisk og grønt, når der er pause mellem regnbygerne. Mit primære mål med rejsen denne gang er at spise masser af frisk frugt, dyrke yoga og meditere ovre på Yoga Barn, og det går sådan set meget godt, for jeg har været afsted minimum en gang, og ofte to gange, om dagen siden jeg kom.

Yoga Barn er virkelig kommet godt igen efter pandemien, og jeg tror aldrig, at jeg har oplevet, at der har været så fyldt. Før kunne man bare dukke op nogle minutter inden lektionerne startede, for der var altid plads, men nu for tiden skal man virkelig være der så snart registreringen åbner (30 min. inden) hvis man vil have plads på de mest populære hold.

Jeg synes også klientellet på Yoga Barn har ændret sig en del, for hvor det tidligere mest var yoga-hippier i bomuldstøj ser man i dag en foruroligende mængde hipster-yogis i Lululemon og fuld krigsmaling.

Det er dog stadigvæk et rigtig dejligt sted, og jeg er imponeret over, hvordan det er lykkedes dem at skabe sådan en smuk og fredfyldt oasis, hvor folk fra hele verden kan mødes om en fælles interesse.

Denne gang fokuserer jeg mest på meditation, yin yoga og yoga nidra, og hvor har det bare været godt. Den første uges tid faldt jeg i søvn til mange af meditationsholdene, men efter at jeg begyndte at holde mig vågen, var det som om jeg åbnede en port til en helt ny verden. Jeg betragter ellers ikke mig selv som særlig spirituel, men det har været fantastisk at connecte med den side af mig selv, og tage mig tid til at kigge indad og reflektere. Efter min mening er det i denne kategori (meditation og lidt mere alternative yogaformer), hvor Yoga Barn for alvor brillerer, for instruktørerne er alle sammen fantastisk dygtige indenfor deres felt, og der er et udbud af forskellige hold, som jeg ikke tror, at man finder andre steder i verden. Glemte næsten at skrive, at Garden Kafe på Yoga Barn også laver nogle af de bedste smoothie bowls med kakao. Nedenfor er en lille video, så I kan se, hvad jeg mener:

Min Ubud Blog – Hvor skal man bo? Hvad skal man spise? >>

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop