Ubud – Bali Acai Bowl på Earth Cafe

Earth Cafe i Ubud, Bali

Opdatering: Earth Cafe er desværre lukket permanent.

Da jeg var på Bali tidligere i år var maden en af de ting, jeg virkelig havde glædet mig til. Helstegt pattegris, kylling og spareribs var blot nogle af de retter, jeg havde tænkt mig at smage nærmere på, men sådan blev det slet ikke. Under min egen-komponerede helseferie med yoga 2 gange om dagen, endte jeg nemlig med stort set kun at spise vegetarisk og vegansk mad.

Jeg ved ikke hvorfor, men efter yogatimerne havde jeg bare ikke lyst til kød. I stedet blev det til masser af lækre smoothie bowls samt friskpresset juice i litervis, og Earth Cafe blev hurtigt et af mine yndlingssteder. I gadeplan er der et økologisk minimarked, mens caféen ligger en trappe op.  Økologi er ikke billigt på Bali, og Earth Cafe’s Bali Açaí Bowl til 85k IDR var da også et af mine dyreste måltider på ferien, men med tanke på hvor vildt mange bær og frugter der var læsset på, så synes jeg stadigvæk, at det var pengene værd. De lækreste blåbær, hindbær og jordbær blandet med sprød müesli ovenpå en tyk, lilla açai-smoothie; jeg tror faktisk at det er den flotteste og mest velsmagende açaí bowl jeg nogensinde har smagt, og når jeg kigger på billederne, får jeg megameget lyst til at tage af sted igen.


Earth Cafe, Jl. Goutama Selatan, Ubud, Bali

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop