Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Ubud – Bali Acai Bowl på Earth Cafe

Earth Cafe i Ubud, Bali

Opdatering: Earth Cafe er desværre lukket permanent.

Da jeg var på Bali tidligere i år var maden en af de ting, jeg virkelig havde glædet mig til. Helstegt pattegris, kylling og spareribs var blot nogle af de retter, jeg havde tænkt mig at smage nærmere på, men sådan blev det slet ikke. Under min egen-komponerede helseferie med yoga 2 gange om dagen, endte jeg nemlig med stort set kun at spise vegetarisk og vegansk mad.

Jeg ved ikke hvorfor, men efter yogatimerne havde jeg bare ikke lyst til kød. I stedet blev det til masser af lækre smoothie bowls samt friskpresset juice i litervis, og Earth Cafe blev hurtigt et af mine yndlingssteder. I gadeplan er der et økologisk minimarked, mens caféen ligger en trappe op.  Økologi er ikke billigt på Bali, og Earth Cafe’s Bali Açaí Bowl til 85k IDR var da også et af mine dyreste måltider på ferien, men med tanke på hvor vildt mange bær og frugter der var læsset på, så synes jeg stadigvæk, at det var pengene værd. De lækreste blåbær, hindbær og jordbær blandet med sprød müesli ovenpå en tyk, lilla açai-smoothie; jeg tror faktisk at det er den flotteste og mest velsmagende açaí bowl jeg nogensinde har smagt, og når jeg kigger på billederne, får jeg megameget lyst til at tage af sted igen.


Earth Cafe, Jl. Goutama Selatan, Ubud, Bali

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje