Torsdag morgen spiste vi morgenmad på Jet Runway Café, som ligger lige ud til forpladsen ved Fort Lauderdale Executive Airport. Man skulle tro at man som pilot får nok af fly, når man er på arbejde, men nej, ikke Poul, han bliver aldrig træt af at kigge på flyvere.
Fort Lauderdale Executive Airport har masser af business jets samt mindre privatfly. Derudover er der også et par flyveskoler ved lufthavnen, så vi så også masser af Pipers og Cessnas, der lettede og landede.
Jeg fik Steel Cut Oatmeal med friske bær. Grøden var ikke sødet, så man kunne selv tilsætte rørsukker efter smag, hvilket jeg syntes var rigtig fint, da de mange steder putter alt for meget sukker i grøden under tilberedningen.
Med hensyn til Steel Cut Oats, så er det en slags havregryn, der er skåret i stykker i stedet for at blive rullet flade, som havregryn i Danmark. Ved ikke om der er nogen forskel på de to slags havre, men jeg synes primært at man ser steel cut havregrød på menuerne herovre.
Pouls Egg Scrambler var en lille smule uformelig, og ret massiv, men den smagte ok. Vi delte også en portion French Toast som bestod af hele 6 stykker lækker blød brioche drysset med mandler, og med sirup og smør ved siden af. Måltidets ubestridte højdepunkt, og de 3 skiver brioche vi ikke kunne spise røg med tilbage til hotellet i en doggiebag.
Jet Runway Café, 5540 NW 21st Terrace, Fort Lauderdale Executive Airport