Godmorgen! Nyder I jeres weekend? Poul og jeg forsøger at tabe os lidt inden vores tur til New York. Der er så meget god mad derovre, så som forebyggende foranstaltning tænkte vi, at vi hellere må smide et par kilo inden vi tager af sted, da vi uden tvivl vil tage et par kilo på derovre.
Poul kan rigtig godt lide Joe Wicks opskrifter, som er hurtige og lette at lave, og han havde set en opskrift på æg og avocadoer i Lean in 15-kogebogen. Det lød ikke supersundt, men det så ret fantastisk ud. Bacon og avocado er jo altid nice, så selvfølgelig skulle det prøves.
Opskriften er virkelig simpel. Man skærer avocadoerne over, fjerner stenen og hælder et æg ned i hullet. I kogebogen står der, at man bager avocadoen i mikroovnen, men jeg synes at avocadoerne smager bedre, når de er bagt i en rigtig ovn. 10-15 minutter ved 200° er nok.
Store avocadoer er bedst. De avocadoer vi brugte var lidt for små, og halvdelen af ægget fik ikke plads. Bruger man små avocadoer, så kan man skrabe mere avocado ud, så hullet til ægget bliver større. Mens avocado-æggene er i ovnen steger man baconen og hakker noget frisk chili fint. Ta-daa!