Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Züri Wiesn – Oktoberfest i Zürich

Züri Wiesn Oktoberfest

Jeg havde ellers indstillet mig på at der ikke ville være mere Bier, Bratwurst und Lederhosen for min del i år, men der tog jeg fejl. Poul og jeg var i Zürich sidste weekend, og da vi stod af toget vadede vi lige ind i Züri Wiesn Oktoberfest på Zürich HB (hovedbanegård). Sikke en velkomst!

Man skulle have billetter for at komme ind i det store telt, men køen var lang, så vi droppede teltet og satte os ved en af restauranterne udenfor i stedet. Jeg fik en Züri-Bratwurst og Poul fik en Chili-Bratwurst, og i menuen kunne vi se, at de ville blive serveret med en Bürli. Vi spekulerede begge to over, hvad en Bürli mon kunne være. ”Måske er det chokolade?” foreslog Poul med håb i stemmen. Det viste sig bare at være en slags bolle, og Poul proklamerede slukøret, at han ville have foretrukket et almindeligt hotdogbrød (eller chokolade), men jeg syntes at Bürlien smagte udmærket sammen med Bratwurst.

Jeg ved jeg har fablet en del om lederhosen på det sidste, men der er altså et eller andet fascinerende ved denne højst mærkværdige beklædningsdel. I Zürich virker det som om, at de brune i ruskind er de mest populære. Mange af dem har også forskellige broderier, og de bæres typisk med ternet skjorte og tyrolerhat. Très chic, Zürich. Jeg spottede et par lederhosen i et af stormagasinerne, og de var ikke så dyre, som man kunne have frygtet, så jeg prøvede at overtale Poul til at købe sig et par, hvilket han dog nægtede. Måske jeg skulle give ham nogle i julegave? He he..


Züri Wiesn, Zurich HB


Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop