Züri Wiesn – Oktoberfest i Zürich

Züri Wiesn Oktoberfest

Jeg havde ellers indstillet mig på at der ikke ville være mere Bier, Bratwurst und Lederhosen for min del i år, men der tog jeg fejl. Poul og jeg var i Zürich sidste weekend, og da vi stod af toget vadede vi lige ind i Züri Wiesn Oktoberfest på Zürich HB (hovedbanegård). Sikke en velkomst!

Man skulle have billetter for at komme ind i det store telt, men køen var lang, så vi droppede teltet og satte os ved en af restauranterne udenfor i stedet. Jeg fik en Züri-Bratwurst og Poul fik en Chili-Bratwurst, og i menuen kunne vi se, at de ville blive serveret med en Bürli. Vi spekulerede begge to over, hvad en Bürli mon kunne være. ”Måske er det chokolade?” foreslog Poul med håb i stemmen. Det viste sig bare at være en slags bolle, og Poul proklamerede slukøret, at han ville have foretrukket et almindeligt hotdogbrød (eller chokolade), men jeg syntes at Bürlien smagte udmærket sammen med Bratwurst.

Jeg ved jeg har fablet en del om lederhosen på det sidste, men der er altså et eller andet fascinerende ved denne højst mærkværdige beklædningsdel. I Zürich virker det som om, at de brune i ruskind er de mest populære. Mange af dem har også forskellige broderier, og de bæres typisk med ternet skjorte og tyrolerhat. Très chic, Zürich. Jeg spottede et par lederhosen i et af stormagasinerne, og de var ikke så dyre, som man kunne have frygtet, så jeg prøvede at overtale Poul til at købe sig et par, hvilket han dog nægtede. Måske jeg skulle give ham nogle i julegave? He he..


Züri Wiesn, Zurich HB


Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Når man rejser med sine foodie-venner har mad og restauranter første prioristet, så allerede inden vi ankom til San Francisco havde vi en grov skitse over hvad vi skulle spise, …

  • Sidst jeg var i Norge for at besøge AC foreslog hun, at vi tog ud for at fiske makrel. Det lød jo spændende, og vejret var fint, så efter morgenmaden …

  • Burmesiske te-kager (Bamar Kate Mote) er en traditionel snack fra Myanmar. De små kager nydes ofte sammen med te og serveres, når folk samles for at hygge sig. De kan …

  • Det kan være lidt af en udfordring at åbne en kokosnød, specielt hvis man ikke har prøvet det før. Med den rette teknik er det dog faktisk ganske overkommeligt, og …

Mitzie Mee Shop