Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Vietnam: The Sweet – Bedste pho jeg spiste i Ho Chi Minh City

The Sweet, bedste pho i HCMC Vietnam

I Vietnam spiste jeg pho mindst en gang om dagen, og fordi vores rejserute bragte os hele vejen fra Hanoi i nord, til Ho Chi Minh City i syd, via Pleiku og Hoi An, havde jeg en enestående mulighed for at prøve nogle af de regionale varianter af den populære vietnamesiske suppe.

Den bedste pho, jeg fik i Vietnam, var hverken på en fancy hotelrestaurant eller et primitivt gadekøkken. Derimod fandt jeg den perfekte pho på en ret lokal, ikke særlig hyggelig, restaurant i et boligområde i Ho Chi Minh City.

Det var en af Pouls kollegaer, som havde anbefalet os restauranten, og jeg må ærligt indrømme, at jeg var lidt skeptisk til at starte med. Piloter er ikke altid den mest pålidelige kilde, hvad angår restaurantanbefalinger, for de er ofte så trætte, når de kommer frem efter en lang flyvning, at de ofte ender med at vælge den restaurant, der ligger tættest på deres hotel.

Nu lå restauranten vi blev anbefalet lige rundt om hjørnet fra crew-hotellet. Hmm!

Og navnet på restauranten var The Sweet. Dobbelt-Hmmm!

Derudover lå der også lige en karaokebar en trappe op. Trippel-Hmm!

Denne gang havde kaptajnen dog ret, og den pho som jeg fik på The Sweet er den bedste pho, jeg nogensinde har fået. Suppen var kraftig og aromatisk, og der var rigeligt med saucer og urter, til at man kunne fine-tune smagen. Jeg fik deres deluxe-version, med oksekød fra lidt bedre udskæringer, og kødet var så mørt og saftigt, at det helt sikkert ville have udgjort en fantastisk steak, hvis ikke det var blevet skåret i de tynde skiver, der endte i den rygende varme suppe foran mig.

Min Vietnam Blog


Jeg har forsøgt at finde The Sweet online og fandt til sidst deres Facebookside

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje