Sommer i Oslo – God mad og godt selskab

Sommer i Oslo

Vejret var skønt de dage jeg var i Oslo, så det meste af tiden blev brugt ude på altanen. Anna-Carin er ligeså stor en madentusiast som jeg er, så der blev udvekslet opskrifter og afprøvet forskellige teknikker. Jeg er lidt af en haj til at lave hollandaisesauce, og Anna-Carin havde købt et bundt friske hvide asparges i Tyskland nogle dage inden, så dem skulle vi selvfølgelig have til frokost.

Det gik også rigtig fint med saucen lige indtil det hele faktisk var færdigt og jeg satte den til side på hvad jeg troede var en kold plade. Pladen var dog varm, og min fine sauce forvandlede sig derfor til smeltet smør med æggeklumper på få minutter. Vi var egentlig klar til at smide det hele ud, men efterhånden som saucen blev kold, størknede den igen og genvandt sin fine, cremede konsistens. It is miracle!

Vi grillede også en af dagene, og jeg fandt ud af at norsk kød nok er dyrt, men også helt utroligt godt. Kødet var mørt og saftigt, og jeg vil næsten påstå at de smagte af åbne vidder og masser af frisk luft (hvordan det så nu smager). De gange jeg har været i Norge synes jeg egentlig ikke, at jeg har lagt mærke til køer på markerne, men det kan jo være, at de har nogle specielle terrængående køer, som græsser oppe i fjeldene..

Anna-Carin skal til London i næste uge og spurgte, om jeg ikke havde lyst til at tage med. Vi gik ind og kiggede på flybilletter, og det viste sig, at jeg kunne komme frem og tilbage for mindre, end det ville koste mig at tage til Jylland og hilse på mine forældre, som jeg ellers havde planlagt. Nogle gange er det ikke så svært at forstå, at luftfartsbranchen har så svært ved at tjene penge (og nej, jeg flyver ikke med Ryan Air).

I London fik vi også nogle rigtig gode steaks. Læs om vores middag på Hawksmoor her >>

Flere blogindlæg om Oslo >>

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje