Sommer i Oslo – God mad og godt selskab

Sommer i Oslo

Vejret var skønt de dage jeg var i Oslo, så det meste af tiden blev brugt ude på altanen. Anna-Carin er ligeså stor en madentusiast som jeg er, så der blev udvekslet opskrifter og afprøvet forskellige teknikker. Jeg er lidt af en haj til at lave hollandaisesauce, og Anna-Carin havde købt et bundt friske hvide asparges i Tyskland nogle dage inden, så dem skulle vi selvfølgelig have til frokost.

Det gik også rigtig fint med saucen lige indtil det hele faktisk var færdigt og jeg satte den til side på hvad jeg troede var en kold plade. Pladen var dog varm, og min fine sauce forvandlede sig derfor til smeltet smør med æggeklumper på få minutter. Vi var egentlig klar til at smide det hele ud, men efterhånden som saucen blev kold, størknede den igen og genvandt sin fine, cremede konsistens. It is miracle!

Vi grillede også en af dagene, og jeg fandt ud af at norsk kød nok er dyrt, men også helt utroligt godt. Kødet var mørt og saftigt, og jeg vil næsten påstå at de smagte af åbne vidder og masser af frisk luft (hvordan det så nu smager). De gange jeg har været i Norge synes jeg egentlig ikke, at jeg har lagt mærke til køer på markerne, men det kan jo være, at de har nogle specielle terrængående køer, som græsser oppe i fjeldene..

Anna-Carin skal til London i næste uge og spurgte, om jeg ikke havde lyst til at tage med. Vi gik ind og kiggede på flybilletter, og det viste sig, at jeg kunne komme frem og tilbage for mindre, end det ville koste mig at tage til Jylland og hilse på mine forældre, som jeg ellers havde planlagt. Nogle gange er det ikke så svært at forstå, at luftfartsbranchen har så svært ved at tjene penge (og nej, jeg flyver ikke med Ryan Air).

I London fik vi også nogle rigtig gode steaks. Læs om vores middag på Hawksmoor her >>

Flere blogindlæg om Oslo >>

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop