Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Oslo: Pizza med rensdyr på Tranen

 Rensdyrspizza på Tranen i Oslo

Denne weekend er jeg i Oslo for at hilse på AC. Jeg ankom ret sent fredag aften, så efter et hurtigt stop ved hendes lejlighed for at stille min bagage, skyndte vi os af sted til Tranen, og nåede lige inden for døren til vores bordreservation kl. 21.

Tranen plejede at være en fransk restaurant, men for nylig sadlede man om og besluttede sig for at lave pizzaer i stedet. At dømme ud fra de fyldte borde og den liflige duft af friskbagt pizza, så var det vist en meget god beslutning.

Man kan vælge mellem en rød saucebase med tomat eller en hvid med creme fraiche og hvidvin, og fyldet er en blanding af traditionelle italienske ingredienser og det bedste fra det norske spisekammer. Tranens mest populære pizza er den med rensdyr og granatæble, så det var den jeg valgte at prøve. Den lidt særprægede smag af rensdyrcarpaccio gik superbt i spænd med den bittersøde smag fra granatæblekernerne, og den hvide sauce udgjorde det perfekte lærred.

Der er ingen tvivl om, at det er den bedste pizza, jeg nogensinde har fået i Norge, men hvis I nogensinde har spist pizza i Norge, så ved I, at det ikke siger så meget, da Norge sjældent imponerer på pizzafronten. Lad os i stedet sige, at det er blandt de 5 bedste pizzaer, jeg nogensinde har spist. Det siger lidt mere, for jeg har spist rigtig mange pizzaer gennem årene.

Min Oslo Blog


Tranen, Waldemar Thranes gate 70, 0173 Oslo, Tlf: +47 94019829

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop