Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

En weekend i Trysil: Hytten

Hytte i Trysil

Hytten vi havde lejet var helt fantastisk. Der var både pejs, sauna og udendørs jacuzzi, og alt var rent og nyt. Vi var 10 personer af sted, og jeg tror sagtens, at vi kunne have været det dobbelte antal, uden at det ville have føltes crowded på nogen måde. AC sagde, at ejeren havde sagt at vi var nogle af de første, der lejede hytten, og ifølge AC var standarden meget højere, end i de andre hytter, hun tidligere havde lejet.

Hytten lå oppe på fjeldet, så det var bare at tage skiene på og stikke af sted om morgenen. Om fredagen lavede AC sin berømte Spaghetti Bolognese til aftensmad, og efter at vi havde spist, stod den på rødvin og urtesnaps til den lyse morgen, mens AC’s kæreste underholdt med improviseret trylleshow.

Vi stod op tidligt lørdag morgen for at komme ud på ski, og efter et solidt morgenmåltid med æg, bacon og brød, var vi klar til bakkerne. Om eftermiddagen var den oprindelige plan at tage på afterski, men de fleste var trætte efter dagens strabadser, så vi besluttede os for at blive i hytten i stedet.

Når man har lejet en hytte med jacuzzi, ville det jo være synd ikke at prøve den, så efter aftensmaden var der derfor almen opbakning om at tage et dyp. Det var skønt at sidde udenfor i det varme vand, men yikes, hvor det var koldt, når man skulle gennem sneen tilbage til hytten. Så var det godt at kunne tænde op i pejsen og varme sig med lidt whisky og norske røverhistorier.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje