En weekend i Trysil – På ski med nordmændene

Trysil, på ski med nordmændene

Nordmændene var alle sammen erfarne skiløbere, og de ”glemte” vist lidt, at de havde et par rookies med på holdet, så første bakke var rød. Rød er den anden-stejleste løjpekategori, så det måtte jo ende som det gjorde: Med hovedet først og sne i ørerne.

Heldigvis var de søde til at komme og samle mig op, når jeg lå med arme, ben og stave til alle sider, men det manglede også bare. Det sneede en del den dag, og den dårlige sigt gjorde ikke ligefrem tingene bedre, da det var svært at se, hvis der var humpler i sneen.

Jeg tror jeg har fortalt det før, men for 16 år siden arbejdede jeg en sæson i Geilo, som er et andet populært skisportssted i Norge. Når jeg havde fri stod jeg på ski (både alpin og langrend), så det blev til en del tid i bakken. Jeg fik dog aldrig undervisning, så kønt var det nok ikke, men jeg kunne i hvert fald stå uden at falde. Jeg havde derfor troet, at det stadigvæk ville sidde i kroppen, og at jeg hurtigt ville komme tilbage i rutinen, men sådan gik det jo ikke.

Min veninde Line var også i Trysil den weekend, så da jeg syntes at jeg havde fået nok af prøvelserne i de norske fjelde, tog jeg ned og mødtes med Line og hendes 2 piger i Radissons lobbybar. Line kommer for øvrigt på besøg Dubai i maj måned, over en kop kakao med flødeskum snakkede vi om, hvad vi skal lave, når hun kommer forbi.

Da jeg skulle tilbage til de andre kunne jeg ikke finde mine ski. De stod nemlig ikke i det stativ, hvor jeg havde stillet dem, men efter et stykke tid fandt jeg dem i et andet stativ lidt væk. Der var sikkert en, der havde taget dem og troet, at det var hans eller hendes, og så heldigvis opdaget fejltagelsen inden det var for sent.

Her er en video fra vores weekend i Trysil:

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje