Skønhedspleje for stewardesser

Cabin crew beauty essentials

Min veninde B er fra Korea, men hun arbejder som cabin crew i Dubai og de fleste af hendes flyvninger er langruteflyvninger. Jeg tror vi allesammen ved hvad jetlag, tør kabineluft og søvnmangel kan gøre ved huden, men Bs hud ser altid fantastisk ud. Hvordan kan det lade sig gøre? Det ville jeg gerne vide, så vi mødtes sidste uge til en snak om hudpleje og makeup, samt hvad der skal til for at man kan se strålende ud, selv efter en 12-timers flyvning:

Min hudplejerutine

I Korea starter kvinder ofte med at bruge hudplejeprodukter når de er 10-11 år gamle. Mange koreanske kvinder har et kæmpe arsenal af produkter, men jeg prøver at holde det enkelt og overskueligt, og til hverdag bruger jeg kun 4 forskellige produkttyper: Ansigtsvask, toner, essence og creme. Først vasker jeg ansigtet for at fjerne makeup og snavs så jeg har et rent lærred at arbejde med. Jeg anvender Darphin’s cleansing foam gel, som er en gammel favorit. Derefter dupper jeg med Rose Floral Toner fra Fresh som giver masser af fugt og hjælper min hud med at absorbere essence og creme senere. Efter toneren smører jeg et tyndt lag af La Roche-Posay Effaclar på huden, før jeg fortsætter med enten dagcreme eller natcreme. For tiden anvender jeg Fadeout Advanced+ Vitamin Enriched under dagen og La Roche-Posay Cicaplast om natten. 

Hvad angår koreanske mærker, så kan jeg rigtig godt lide Innisfree og Nature Republic, men i Dubai er udvalget af koreanske skønhedsmærker stadigvæk ret begrænset, og man finder mest mærker som fx Face Shop, der har en noget yngre målgruppe.

Mine bedste makeup- og hudplejetips for lange flyrejser

Luften om bord kan virkelig udtørre huden, så når jeg flyver har jeg ofte en fed natcreme under min makeup i stedet for en dagcreme. På langruteflyvninger kan personalet hvile sig nogle timer i særlige hvilekabiner ombord. Efter at have hvilet, lægger mange af mine kollegaer makeup helt forfra igen, men jeg plejer bare at friske makeuppen op med lidt løst pudder. Jeg bruger Urban Decay Eyeshadow Primer under min øjenmake-up, og det er nok mit bedste tip for at få makeuppen til at holde længere. Specielt for øjenmakeup er en primer alfa og omega.

Jeg har altid en sheet mask ansigtsmaske med når jeg har et layover. Inden jeg går i seng på hotellet lægger jeg masken på, så når jeg vågner er min hud gennemfugtet og blød. Et rent mirakel!

Her er de makeupprodukter jeg altid har med, når jeg har et layover:

Makeup products for cabin crew
1. Shiseido-eyelash curler 2. Maybelline-magnum big shot mascara 3. Mac-lip primer 4.Mac-beaming blush 5. Urban decay-eyeshadow primer 6. 3CE eyeshadow palette 7. Aritaum-sunshine cocktail 8. Stila-bronzed bell liquid eyeshadow 9.Clio-eyebrow 10.Clio-eyeliner 11.Kiss me-eyebrow mascara

Her shopper jeg skønhedsprodukter

For hudplejeprodukter er Frankrig allerbedst. Jeg elsker de franske apoteker hvor man kan købe hudplejeprodukter rigtig billigt, og jeg pleje altid at købe stort ind, når jeg er i Frankrig. For makeup er USA det bedste sted at shoppe. Urban Decay er et mærke, der er rigtig populært blandt stewardesserne i Dubai, og det er virkelig billigt i USA. Jeg kan også rigtig godt lide det australske mærke Becca, som jeg også køber i udlandet.

Om øjenbryn

I Korea er øjenbrynstatoveringer rigtig populære, da man slipper for besværet med at tegne brynene op hver morgen, men med en tatovering er man bundet til en øjenbrynsform i meget lang tid. De lige koreanske bryn ser man overalt nu for tiden, men jeg kan også godt lide den klassiske mågevinge af og til, så jeg foretrækker at fortsætte med øjenbrynsblyanten.

Nature Republic Sunstick
Sunstick

Den største koreanske hudplejetrend der endnu ikke er kommet til Dubai?

Sun sticks! Sidst jeg var i Korea gik jeg hen for at købe solcreme, men det var svært at finde, og en butiksassistent fortalte mig at nu for tiden bruger alle sun sticks i stedet. Sun sticks er solcreme på stiftform, og det er en super opfindelse. Det er meget lettere at applicere og man slipper for at gå omkring med en kæmpe flaske solcreme i tasken.

Beauty & Wellness

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne pilles …

  • K-beauty er blevet kæmpestort, men hvad er det egentlig? Og hvordan adskiller koreansk hudpleje sig fra dansk hudpleje? Min veninde April er fra Sydkorea, men hun har boet i New …

  • Om Schwanen Garten

    by Mitzie Mee

    Schwanen Garten blev startet af to koreanske forskere, Sung Hyun og Suan, som mødte hinanden under et udvekslingsophold i Skt. Petersborg for over 25 år siden. Parret giftede sig, men …

  • Jeg har tidligere skrevet om Ebenezer i New York her på bloggen, da det er absolut bedste sted jeg har prøvet for lash extensions, og det eneste sted, som får …

  • Kigger man på pris i forhold til kvantitet, så er de små krukker med øjencreme ofte blandt de dyreste af de hudplejeprodukter vi har hjemme på hylden i badeværelset. Men …