Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Laneige Lip Sleeping Mask – En natmaske til læberne

Laneige Lip Sleeping Mask

 

Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne pilles af i store flager. Men så blev jeg anbefalet Laneige Lip Sleeping Mask, og for mig har det været noget nær et mirakel, for intet andet produkt jeg har prøvet, har været lige så effektivt mod tørre læber.

Som navnet indikerer er Laneige Sleeping Mask en natmaske til læberne, og den her lyserøde version både dufter og smager af jordbær. Man applicerer den før sengetid, og vågner op med superbløde læber. Det er helt vildt så effektiv den er!

Masken fungerer også fint som almindelig læbepomade og giver masser af langvarig fugt og en diskret glans til læberne. Jeg bruger sjældent læbestift eller gloss til hverdag, så denne her Lip Sleeping Mask er faktisk det eneste læbeprodukt jeg behøver. Den er også rigtig drøj i brug, så selvom den er dyrere end de fleste andre lip balms, er den alle pengene værd.

 

Shop Laneige

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Jeg er adopteret fra Sydkorea, og jeg besøger tit landet og mine venner derovre. Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Beauty & Wellness

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • K-beauty er blevet kæmpestort, men hvad er det egentlig? Og hvordan adskiller koreansk hudpleje sig fra dansk hudpleje? Min veninde April er fra Sydkorea, men hun har boet i New …

  • Om Schwanen Garten

    by Mitzie Mee

    Schwanen Garten blev startet af to koreanske forskere, Sung Hyun og Suan, som mødte hinanden under et udvekslingsophold i Skt. Petersborg for over 25 år siden. Parret giftede sig, men …

  • I Dubai plejer jeg at få ordnet negle på Haven Spa, som er en lille, sød, og meget lyserød, salon ude i Layan Community, lidt udenfor byen. Damerne, som arbejder …

  • Jeg har tidligere skrevet om Ebenezer i New York her på bloggen, da det er absolut bedste sted jeg har prøvet for lash extensions, og det eneste sted, som får …