New York: Hvor finder man god kaffe på Lower East Side?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Rise Coffee, Lower East Side, New York

 

Jeg er ikke (endnu) selv den store kaffedrikker, så dette indlæg har jeg skrevet i samarbejde med min mand Poul og min søster Trine, som begge to er inkarnerede kaffesnobber. De har også begge to været med mig i New York, og de steder I finder nedenfor er de absolut bedste af alle de caféer vi prøvede.  I kan derfor være sikre på, at de steder, som jeg anbefaler her, serverer virkelig god kaffe.

Round K

Den lille café er let at gå forbi, for den ser ikke ud af meget fra gaden. Indenfor inddeler et tungt forhæng lokalet i et lille rum ved indgangen, hvor kaffen bliver brygget, og et større rum bagved, hvor man kan sidde i dunkel belysning og drikke sin kaffe. Vi bestilte deres Espresso Scrambled Eggs, som blev lavet med dampen fra mælkeskummeren. Vi bestilte også en bagel med laks, som var ok, uden dog at være noget at skrive hjem om. Desuden tog det 100 år og en madpakke, før vi fik vores mad (der var kun en person på arbejde), så jeg ville nok nøjes med kaffen næste gang jeg kommer forbi.

Round K, 99 Allen Street, Tlf: +1 (917) 475-1423, Åbningstider: Man-Tor: 8:00-22:00, Fre: 8:00-24:00, Lør 9:00-24:00, Søn: 9:00-22:00

 

Irving Farm

Irving Farm er en lokal kæde af caféer, der serverer udsøgt kaffe af høj kvalitet fra eget risteri. Irving Farm på Lower East Side ligger lige i smørhullet på hjørnet af Broome Street og Orchard Street, og området har et fantastisk udvalg af restauranter, barer og butikker. Man kan også købe kager på Irving Farm, men har man lyst til en mere solid morgenmad eller brunch, så er Dudley’s på den anden side af gaden et bedre alternativ.

Irving Farm, 88 Orchard Street, Åbningstider: Man-Søn 8:00-20:00, Tlf +1 (212) 228 8880

 

 

Rise Coffee

Nitrogenkaffe var en af de helt store kaffetrends i 2016. Jeg stiftede for første gang bekendtskab med fænomenet i New York, hvor jeg kiggede forbi den lille pop-up café RISE på Stanton Street i New York.

Nitrogenkaffe adskiller sig fra almindelig kaffe ved at den brygges kold. Det er en langsommelig proces, men resultatet er en drik, der er mindre syrlig og bitter, end kaffe ellers kan være. Nitrogenkaffen fra Rise fås i praktiske dåser, som man kan tage med hjem og sætte i køleskabet.

Rise Coffee, 85 Stanton Street, New York, NY, Tlf: +1(646)869 7050 Åbningstider: Man-Fre: 8:00-16:00, Lør-Søn: 9:00-17:00

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kort ID’et du har indtastet eksistere ikke. Venligst indset et kort ID der eksistere.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”new-york-guide-dansk”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop