New Jersey: Middag på Common Lot i Millburn

Common Lot in Millburn, New Jersey

Min veninde Tina er flyttet til South Orange i New Jersey, så sidste uge var jeg ovre at besøge hende i hendes nye hjemby. Når man er i New York, føles South Orange jo som Langtbortistan, men det tager faktisk kun 30 minutter med tog fra Penn Station at komme derhen.  

Torsdag aften startede vi med drinks på The Cassidy i Maplewood, som er en hyggelig lille by tæt på South Orange. Det var en hverdagsaften, så der var lidt stille i butikken, men deres drinks var rigtig gode og stærke, og baren var rigtig hyggelig og føltes mere som storby end som forstad.

Senere tog vi ud for at spise på Common Lot som ligger i Millburn, der er en anden hyggelig by ikke langt fra South Orange. Tina og Joel har spist der mange gange tidligere, og da vi gik forbi ude på gaden, kunne de se, at det var ham der ejede stedet, som var i køkkenet den aften.  

Vi startede med at dele en tun carpaccio og en braised pork belly (en slags flæskesteg i skiver), med en lækker klistret soja/chilisauce, og en bred, umami-spækket fedtkant.

Til hovedret fik jeg en pumpkin tofu stirfry (wokret med græskar og tofu), mens Tina fik en elegant pandestegt Branzino filet (hvad mon Branzino hedder på dansk?), og Joel fik en fantastisk ret med braised shortrib og xo-sauce. Min ret med græskar havde et strejf af noget sødt og en masse andre interessante ting (og ja, shitakesvampe og Thai green curry sauce smager faktisk rigtig godt sammen). Til dessert fik jeg en Coffee Parfait forklædt som en is-sandwich, med en skive lækker kaffe-is klemt ind mellem to chokolade-cookies af den lidt seje slags, som de laver så godt i USA.  

Common Lot har ikke nogen liquor license, så det er BYOB (bring your own bottle/booze som gælder). Det er et koncept, som jeg rigtig godt kan lide, da man så selv kan medbringe en flaske vin, eller hvad man nu har lyst til at drikke. Maden på Common Lot var virkelig god, og helt på højde med, hvad man får på nogle af de bedre restauranter i New York.

Efter vi kom tilbage fra Common Lot var planen at fortsætte aftenen i baren (ja, der er en bar i Tina’s nye hus!), men vi havde alle tre haft en hård uge, så vi endte med at gå i seng kl 22:)


Common Lot, 27 Main Street Millburn, New Jersey

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje