Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

København: Manfreds – Relæs ambitiøse lillebror

Manfreds i København

De få dage om året Poul er i Danmark, prøver vi at komme ud at spise på nogle af de gode nordiske restauranter, som er poppet op de seneste år. Jeg ville egentlig have inviteret ham på Relæ i går, men fandt ud af, at den havde sommerlukket. Det havde Manfreds heldigvis ikke, så der bestilte jeg bord i stedet. Manfreds er Relæ’s ”lillebror”og det er således samme personkreds, som står bag, og de samme gode råvarer, der anvendes.

Hvis man er to personer, kan man for 250kr/pers få serveret 7 forskellige retter, der i menuen går under navnet ”Sjæfen bestemmer”. De 7 retter serveres på små tallerkener, og svarer i størrelse og komposition nogenlunde til en forret og en hovedret.

Vinkortet er på størrelse med en telefonbog og indeholder blandt andet rigtig mange økologiske vine. Et særdeles underholdende norsk par, som vi havde fornøjelsen af at gnubbe skuldrer med (på Manfreds sidder man tæt), formåede at sende deres økologiske (og ikke helt filtrerede) vin retur 2 gange. Tjenerens redegørelse for at sådan så nogle økologiske vine altså ud prellede af som vand på en gås, og de endte med at bestille en mere traditionel vin sammen med aftenens vinderkommentar: ” Rødvin skal vel være rødt?”. De kvaler havde Poul og jeg ikke, for vi havde valgt at dele stedets eneste øl, en Kølster, som er økologisk og specialfremstillet til Relæ og Manfreds.

Maden var rigtig god og knasende sund med opfindsomme elementer som sommerkål i ølsauce og blomkål med ansjoscreme. Der gik lidt kludder i retterne, så da Poul og jeg forventningsfuldt gjorde os klar til de sidste to tallerkener, gjorde tjenerne mine til at ville rydde af. Misforståelsen blev dog hurtigt opklaret, og vi fik serveret ret nr. 6 og ret nr. 7.

Jeg har også spist på Noma, og den middag kan I læse om her >>

Læs mere om mad og restauranter på min blog om København >>


Manfreds, Jægersborggade 40, 2200 København

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje