På kanalrundfart i Amsterdam

Amsterdam Kanalrundfart

Efter vores frokost på Vinnies besluttede vi os for at tage på en kanalrundfart. Poul og jeg har meget forskellige opfattelser af hvad der er god sightseeing, og mens Poul synes at hop-on-hop-off-busser er en fantastisk opfindelse, er jeg langt mere til at nyde udsigten fra en rooftop bar. Dog var det rigtig varmt i Amsterdam den dag, så vi kunne begge to blive enige om, at tanken om at se byen, mens vi blev fragtet mageligt rundt i en båd, var yderst lokkende. 

Jeg gik helt amok med både iPhone og kamera i starten af turen, før det gik op for mig, at vi ville sejle under masser af broer den dag. Der er over 1500 broer i Amsterdam, og de ser alle sammen vældig fotogene ud, så der var ingen grund til at stresse over fotodokumentationen.

Der er mange selskaber, som arrangerer kanalrundfarter i Amsterdam, og vi valgte bare den båd, der var tættest på vores hotel. Turen kostede 10,50 EUR pr. person for 60 minutter i en ok båd, og det var en smule billigere, end de fleste af de andre ture vi så, at der blev reklameret for rundt om i byen. Der var automatisk guidning som først blev leveret på hollandsk og derefter på engelsk, så nogle af seværdighederne hørte vi først om, efter at vi havde passeret dem. Hvis man er interesseret i at lære sig mere om Amsterdam og de historiske bygninger, man sejler forbi, vil jeg nok anbefale, at man i stedet booker en tur med en rigtig guide og ikke kun en båndoptager.

De fleste af bådene havde glastag, som sikkert havde som formål at beskytte passagererne mod vind og vejr samt forhindre, at folk rejser sig op og smadrer hovedet eller andre legemsdele, når bådene passerer de lave og smalle broer. Det er nok en god foranstaltning, men det kan være svært at tage billeder gennem en centimeter glas. Vores båd var kun delvist overdækket, og vi var heldige at få gaflet nogle af de bagerste sæder, der ikke havde noget tag.

Min Amsterdam blog

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje