Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Godmorgen Amsterdam – Metropolitain og lidt shopping

Metropolitain, café i Amsterdam

Sidste dag i Amsterdam stod vi tidligt op og gik en tur rundt i byen. Vi havde planlagt at besøge Anne Franks Hus, men køen udenfor var så lang, at den idé hurtigt blev droppet igen. I stedet spiste vi morgenmad på Metropolitain, som er en hyggelig lille café i De Wallen-området.

Det bedste med at rejse med Poul er, at vi kan dele vores mad og dermed smage mere. Denne gang bestilte vi pandekager og Eggs Benedict, så der både var lidt til den søde og den Hollandaise-glade tand.

Pandekagerne så superlækre ud, så de måtte selvfølgelig på Instagram, men vores Eggs Benedict var også helt ok, og der var rigeligt med laks til.

Efter Metropolitain besluttede vi os for at shoppe lidt. Jeg var overrasket over at se hvor billig Amsterdam var i forhold til Dubai. Udvalget af varerne i butikkerne mindede rigtig meget om det, man finder i København, og dte slog mig endnu engang hvor meget de to byer minder om hinanden.

Jeg var på udkig efter en pink bomberjakke, som den Vivian fra TwoWard har på her, men den eneste jeg kunne finde var en, der var præcis magen til hendes. Lidt for meget blogger-stalker warning der, så jeg købte den ikke. Faktisk købte jeg slet ikke noget. Ved ikke hvad der er galt med mig, men når jeg planlægger en shoppetur, og afsætter både tid og penge, så ender det altid med, at jeg ikke finder noget som helst at købe.

Poul havde ikke de samme kvaler, så han fandt hurtigt en biker-style jakke (som han dog insisterer på at kalde for ”robotjakken”), der lige var ham. Han købte også en Star Wars T-shirt, og hvis den KitchenAid Nespresso vi så i en af butikkerne ikke havde været så megatung, så havde han sikkert også slæbt den med hjem.

Min Amsterdam blog


Metropolitain, Rokin 81, 1012 KL Amsterdam

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop