Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Glædelig jul fra lufthavnen i Jakarta

Travel Blog

Jeg skulle være fløjet med Poul til Singapore juleaften, men på grund af diset vejr i Dubai var rigtig mange flyvninger aflyst eller forsinket. For at sikre mig, at jeg nåede til Singapore, inden Poul fløj videre, besluttede jeg mig derfor for at tage via Jakarta, da flyvningen dertil kun var en time forsinket og havde masser af ledige pladser. Eneste ulempe var, at jeg skulle tilbringe juleaftenen i Jakarta lufthavn, men det var slet ikke så slemt, som det lyder.

Min flyvning videre til Singapore var klokken 6 om morgenen, og jeg kunne ikke komme ind i afgangshallen før 3 timer inden afgang, så jeg tilbragte 3 timer i en café udenfor terminalen. Min julemiddag bestod af en tunbolle og en croissant med ost og hot sauce, og til dessert fik jeg mig en lækker kokos-iskaffe (indonesisk kaffe er fantastisk). Bag skranken var den sødeste unge fyr, som gerne ville træne sit engelsk. Han drømte om at besøge Dubai en dag, så jeg fortalte ham lidt om byen.

Mine venner og familie i Skandinavien gjorde også deres bedste for at få mig i julestemning. Jeg snakkede med Rikke på WhatsApp, og AC sendte billeder live fra Oslo, inklusive et af sin hund klædt ud som rensdyr. Trine sendte Facebook-videoer med Bølle (mine forældres hund) der åbnede julegaver og billeder af min mors berømte gåsesteg. Det var nok det eneste tidspunkt den aften, hvor det føltes lidt træls at være i Jakarta og ikke i Jylland, for min mors gåsesteg er verdens bedste, og det er efterhånden flere år siden, at jeg fejrede jul med mine forældre. Næste jul bliver i Herslev, det er hermed bestemt.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop