Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Fuerteventura: Plan B – Et godt sted for frokost i La Pared

Fuerteventura: Plan B - Et godt sted for frokost i La Pared

Bortset fra restauranten på hotellet var det småt med andre caféer og restauranter. Vi prøvede Café Caveto en af dagene, og den var rigtig god, men vi havde også gået og luret på Plan B, som så helt ok ud, men som havde meget blandede reviews på Google. Det blev blandt andet nævnt flere gange, at personalet både kunne skælde ud og kradse (!), hvis man lånte toilettet uden at købe noget at spise eller drikke, så turde vi mon spise frokost der?

Ja, det gjorde vi, for Søster T havde nemlig set, at de havde Currywurst på menuen, og det var lige, hvad hun havde lyst til, til frokost. Jeg tror evt. at en af ejerne kan være tysk, for det var en virkelig god Currywurst, som smagte præcis, som den gør, på rastepladserne i Tyskland (det er et kompliment, elsker rasteplads-Currywurst).

Jeg fik en bocadillo (spansk baguette) med skinke og tomat. Brødet var virkelig godt og sandwichen smagte, som om den lige var blevet smurt, og var mange gange bedre end den sandwich, jeg bestilte en af de andre dage på hotellet.

Personalet var også rigtig søde (og de kradsede ikke), og bor man på La Pared powered by Playitas, så er Plan B helt sikkert et sted, som man sagtens kan gå hen og spise frokost på, hvis man trænger til lidt afveksling fra hotelrestauranten.

Min Fuerteventura Blog – Mad og restauranter – Hvad skal man se på Fuerteventura?


Plan B, Av. del Istmo, 10, 35627 La Pared, Fuerteventura

Plan B La Pared map

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.