Fuerteventura: Plan B – Et godt sted for frokost i La Pared

Fuerteventura: Plan B - Et godt sted for frokost i La Pared

Bortset fra restauranten på hotellet var det småt med andre caféer og restauranter. Vi prøvede Café Caveto en af dagene, og den var rigtig god, men vi havde også gået og luret på Plan B, som så helt ok ud, men som havde meget blandede reviews på Google. Det blev blandt andet nævnt flere gange, at personalet både kunne skælde ud og kradse (!), hvis man lånte toilettet uden at købe noget at spise eller drikke, så turde vi mon spise frokost der?

Ja, det gjorde vi, for Søster T havde nemlig set, at de havde Currywurst på menuen, og det var lige, hvad hun havde lyst til, til frokost. Jeg tror evt. at en af ejerne kan være tysk, for det var en virkelig god Currywurst, som smagte præcis, som den gør, på rastepladserne i Tyskland (det er et kompliment, elsker rasteplads-Currywurst).

Jeg fik en bocadillo (spansk baguette) med skinke og tomat. Brødet var virkelig godt og sandwichen smagte, som om den lige var blevet smurt, og var mange gange bedre end den sandwich, jeg bestilte en af de andre dage på hotellet.

Personalet var også rigtig søde (og de kradsede ikke), og bor man på La Pared powered by Playitas, så er Plan B helt sikkert et sted, som man sagtens kan gå hen og spise frokost på, hvis man trænger til lidt afveksling fra hotelrestauranten.

Min Fuerteventura Blog – Mad og restauranter – Hvad skal man se på Fuerteventura?


Plan B, Av. del Istmo, 10, 35627 La Pared, Fuerteventura

Plan B La Pared map

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel på Fuerteventura her:

Fuerteventura

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje