Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Fuerteventura: Al Fresco – En hyggelig ny restaurant i Costa Calma

Fuerteventura: Al Fresco - En hyggelig ny restaurant i Costa Calma

En af de dage vi have lejet en bil, kørte vi over til Costa Calma for at spise aftensmad på Al Fresco, som er en lille, nyåbnet restaurant. Vi havde ikke booket bord hjemmefra, men heldigvis havde de et ledigt bord til os. Restauranten er drevet af Paco og hans familie og det var dejligt at se, hvordan de virkelig gjorde deres bedste, for at man skulle føle sig velkommen. Der blev småsnakket med alle gæsterne og vi fik en lækker, gratis forret med lokal ost og en slags gelé ovenpå. Maden var enormt god, og selvom de fleste ting på menuen ved første øjekast ligner det, man ellers finder på restauranterne i Fuerteventuras turistbyer, så var der ved nærmere inspektion små forskelle i udførelsen, som gjorde Al Fresco flere klasser bedre end de fleste andre turistrestauranter.

Muslinger med mojo finder man på menuen hos de fleste turistrestauranter på Fuerteventura, men det er tit bare dampede muslinger som man har hældt mojo-sauce over. På Al Fresco var muslingerne grillet med mojosaucen, og muslingerne var virkelig friske og af den helt rigtige størrelse. Blæksprutte var grillet med hvidløgsskiver og blev serveret med papas arrugadas (de små rynkede kartofler, som smager fantastisk med mojo) og salat, og selvom jeg eller havde spist rigtig meget blæksprutte på turen og næsten ikke orkede mere, så var den ret så lækker, at hele tallerkenen blev tømt.

Al Fresco er helt sikkert et af de steder du skal prøve, hvis du bor i La Pared eller Costa Calma på Fuerteventura. Jeg vil dog anbefale, at du bestiller bord inden, for den aften vi var der, var stort set alle bordene optaget en halv time efter vi ankom.

Min Fuerteventura Blog – Mad og restauranter – Hvad skal man se på Fuerteventura?


Al Fresco, CC, C. Punta de los Molinillos, s/n, local 16, 35627 Costa Calma, Fuerteventura

Al Fresco Costa Calma map

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.