Fuerteventura: Morro Jable – En hyggelig ferieby ved vandet

Fuerteventura: Morro Jable - En hyggelig by ved vandet

Morro Jable er en fin lille by ved kysten i den aller sydligste del af Fuerteventura. Det er et populært sted blandt turister, men det føltes turistet på en helt anden måde end Cooralejo gjorde

Stranden er en klippestrand og går man sydpå er der også grotter, som man kun kan gå ind i, når der er lavvande. Det er den del af stranden som er allerflottest, så jeg gik hen for at tage nogle billeder, men måtte navigere udenom flere halvnøgne tyske turister, der lå og solede sig uforstyrret blandt klipperne/

Som I nok har forstået, så var jeg helt vild med Morro Jable, Der er turistet i Morro Jable, men det føles turistet på en helt anden måde end Corralejo. Der var meget mere afslappet dernede og så var stranden fantastisk. og hvis jeg skulle tilbage til Fuerteventura, så ville jeg nok forsøge at finde et hotel i det område.

I Morro Jable spiste vi frokost på La Bodega de Jandía, og det kan I læse om her >>

Min Fuerteventura Guide & Rejseblog

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel på Fuerteventura her:

Fuerteventura

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje