Fuerteventura: La Pared powered by Playitas

La Pared powered by Playitas - Fuerteventura Blog

Søster T og jeg er taget på ferie til Fuerteventura, hvor i bor på La Pared Powered by Playitas. Hvis I er sportsinteresserede, kan det være, at I har hørt om Playitas, som er et stort sportsresort på østsiden af øen. La Pared er et noget mindre søster-resort til Playitas på vestkysten af Fuerteventura, men fokus er også her på sport og træning, så nogle af jer, undrer jer sikkert gevaldigt over, hvordan vi havnede her?

Jo, ser I, Søster T ville gerne afsted på ferie, men da hun insisterede på at rejse fra Billund uden flybytte undervejs, og hun desuden havde en del krav mht. rejsemål, begrænsede det udvalget en del, og sådan endte vi på Fuerteventura.

Vi bookede den mindste type værelse der fandtes på La Pared, så vi blev godt nok positivt overrasket, da det viste sig at være mere som en ferielejlighed med semi-separat soveværelse, dagligstue og to terrasser. Morgenmad er inkluderet i prisen, så der er en stor buffet at glæde sig til hver dag, når man vågner. Vi var lidt nervøse for, at der kun ville være fitness-freaks, men selvom der er mange, der er i træningstøjet fra morgen til aften, så er der også flere, der ligesom Trine og jeg, mest er der, for at slappe af. Der er en dejlig pool (+poolbar), hvor man kan hænge ud, og nyde det dejlige vejr. Der er også en strand i nærheden af hotellet, men der er rødt flag hele tiden på grund af understrøm, så man kan ikke svømme dernede. Desuden kan man kun komme derned, når der er lavvande, da stranden helt forsvinder ved højvande.

Vi havde ikke bestilt halvpension hjemmefra, da vi godt lige ville se, hvad der var på menuen inden. Det er dog småt med andre restauranter i gangafstand til hotellet, så hvis man ikke har bil, er man tvangsindlagt til hotellets mad. Det skal man ikke være så ked af, for hotellets buffet er ganske udmærket med et godt udvalg af forskellige retter, der skifter hver dag. Der er rigtig dejligt og fredeligt, og vejret er skønt, så jeg er sikker på at vi nok skal få nogle dejlige dage her på Fuerteventura.

Min Fuerteventura Blog – Mad og restauranter – Hvad skal man se på Fuerteventura?

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel på Fuerteventura her:

Fuerteventura

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje